Vjera je osobna stvar svakog pojedinca koja ne potvrđuje ništa

Bog kao stvoritelj neba i zemlje stvorio je sve živo i neživo. Ova nam je teorija postanka svima dobro poznata. Stvorivši Adama da mu ne bude dosadno, Bog je stvorio i Evu. U Edenskom

vrtu bili su sjedinjeni s Bogom, ali je Adam donio lošu odluku i na

nagovor Eve uzeo jabuku iz zabranjenog stabla. Adam je pokvario Božju sliku u sebi i svoj grijeh je prenio na svu svoju djecu, uključujući i nas Danas mi još uvijek nosimo Božju sliku, ali nosimo ožiljke grijeha. Posljedice grijeha pokazujemo mentalno, moralno, društveno i fizički.

Ne želim ovo teoriju potvrđivati i nametati, a najmanje što bih želio bilo bi demantirati je. Moja vjera kao i vjera svakog drugog pojedinca je njegova osobna stvar, odluke, spoznaje i iskustva.

Mnogi danas ljube oltare, redovito idu u crkve ( da bi bili viđeni ), ispovijedaju se i pričešćuju, a već po izlasku iz crkve spremni su djelovati, ogovaranjem, mržnjom, ohološću i svim drugim grješnim postupcima.

Svakodnevno prizivanje Božje milosti, a istovremeno činiti zlo drugim ljudima, uništavati nečije živote, egzistencije, narušavati im zdravstvena stanja, pa zar je to po Božjoj volji. Oni koji se često pozivaju na Boga očito to čine iz samog straha da se još više ne udalje od njega.

Kao da je danas moderno imati svog privatnog Boga, tako se pojedinci ponašaju jer navodno će im on u svojoj dobroti i milosti uvijek oprostiti sva zlodjela koja čine drugim ljudima.

Mijenjate svoj izgled koji vam je dao Bog raznim estetskim operacijama, griješite kad o nekima ružno mislite, činite smrtni grijeh kad optužujete i lažete, nanosite zlo svojim djelovanjima i propuštate pomoći drugima kad ste u mogućnosti da im pomognete.

Ako zaista vjerujete, zašto ne ozdravite, ako vjerujete, zašto se bojite, ako vjerujete zašto i vi ne činite čuda….? DA svatko bi se danas morao više nego ikada zapitati da li vjeruje, u što vjeruje i da li ispravno vjeruje.

Danas se samo igrate vjerovanja, i prizivate Boga samo kad dođete do ruba, a dali ste se ikada zapitali što nije u redu s njim ili vašim odnosom prema njemu.

MOŽDA DANAS IPAK NE LJUBITE PRAVOGA BOGA OD PRAVOGA BOGA!