Puno pozitivnih promjena obilježilo je život u kratkom vremenu a sve zahvaljujući Berislavu

Gospodina Berislava sam prvi put vidio i čuo preko objava na yuo tubu. Privuklo me odmah na prvu, osjetio sam da je čovjek znalac i da ima iskrenu želju pomoći drugom čovjeku. Posebno se me dojmila metoda dekodiranja srca, postupak koji pridonosi otvaranju i čišćenju srca, osvješćivanju Izvora, povećanju osjećajnosti, poboljšanju zdravlja . Odlučio sam nazvati Berislava i zamoliti za dekodiranje srca, iskreno nisam bio siguran da li će me prihvatiti, prihvatio me što me jako obradovalo i objasnio kako se radi o znanstvenoj metodi, sto posto dokazivo i učinkovitoj što se prillikom postupka pokazalo istinitim.Ubrzo sam imao priliku upoznati Berislava uživo prlikom prvog dolaska u Srce Vlaška 99, ostavio je na mene dojam čovjeka koji ne prosuđuje druge ljude što je velika rijetkost, pravi je užitak biti s njim i Ivanom u društvu .

Imam čast što sam postao Vip član Gvm zdravstvenog radia, gdje imam priliku slušati emisije snagom srca te svakodnevno ispisivati reakcije i svjedočiti promjenama koje se događaju prilikom dekodiranja srca.Svakim odlaskom na dekodiranje srca kod Berislava i Ivane u moj život su počele stizati pozitivne promjene. Ukućani se me počeli više uvažavat, postali su mekši i imaju više razumijevanja te se sad još bolje slažemo nego prije. Također i susjedi su nekako drugčiji ne znam kako bih to opisao. Na poslu se situacija promijenila na bolje, dobio sam povišicu plaće za što sam mislio da je gotovo nemoguće a odnos s radnim kolegom je postao kvalitetniji s više razumijevanja s obje strane.

Uspjesi nisu izostali ni na zdravstvenom planu, naime dugo sam vremena imao problem s desnim laktom te sam dobro trebao paziti paziti šta ću i koliko raditi a onda odjedanput se poćelo osjećat značajno poboljšanje, stanje se stabiliziralo i sad mi je puno lakše i mogu radit bilo koji posao. Prestala je preosjetljivost na propuh, tko u bajci jedan dan sam se probudio i prilikom vožnje u autu primjetio da mi propuh ne smeta ni upola kao prije.

Osjećam se snažnije i otpornije kako na fizičkom tako i na psihičkom polju. Postajem polako otvoreniji na osječajnom planu počinjem gledati svijet na jedan mekši i drugačiji način. Sve navedene promjene i poboljšanje realizirale su se u svega pet mjeseci bez da sam išta od toga spomenuo odnosno tražio za pomoć, zar to nije veličanstveno. Zahvaljujem se Izvoru, Berislavu i Ivani na svemu što su učinili za mene, puno su mi pomogli kao malo tko u životu a na meni je da pokažem da nije bilo uzalud. Još jednom od Srca Vam Hvala.

Goran Vučković