Poštovani, najdivniji i jedini čovjek sa srcem kojeg poznajem moj Berislave

Ovim putem Vas neizmjerno pozdravljam i ne mogu naći riječi hvale što ste me ostavili u emisiji bez obzira na uplatu. Nadam se da ću doći u Hrvatsku i revanširati se za sve divne stvari koje mi se događaju u životu.

Ukratko, unatrag tri emisije uspjela sam nagovoriti svoju kćer da sa mnom sluša emisiju, jer koliko god je čitala Vaš portal malo se je gubila osim tekstova gdje Ivana prati tijek energije i kako djeluje. Postalo joj je fascinirajuće i htjela je poslušati Vašu emisiju. Ne znam da li to smije bez Vašeg znanja, ali ona je moje dijete i nisam joj mogla reći ne. Od četrnaeste godine imala je velikih problema sa cistama i miomima te nikako nije uspijevala u sadašnjoj dobi ostati trudna.

Slušala je tri emisije i na današnjem pregledu kod ginekologa nije pronađena NITI JEDNA CISTA, NI MIOM. Doktor je ostao zapanjen i u nevjerici, jer nije mogao vjerovati da se u tri tjedna moglo tako nešto uopće dogoditi.

Kada sam mu ja objasnila da je moj reumatidni nestao slušajući emisiju, zapanjeno je promatrao mene i moju kćer.

Bila sam toliko slobodna da mu dam link radio GVM-a, jer ovo je ipak Švicarska, ali mislim da se događa (kako zaključujem kroz emisiju) i bez obzira na govorno područje.

Berislave, Moja Ina je zdravo dijete zahvaljujući Vama. Zahvaljujem i Ivani kojoj ću također proslijediti ovaj email jer bez nje ne bih ni slušala emisiju.

Nemam riječi kojima bih opisala moju zahvalnost, i čekam dan kada ću Vas upoznati.

Nije bitno vrijeme, osjećam da ste uvijek uz nas i to mi je jedino važno.

Vaša Zlata ostaje uvijek uz Vas bez obzira gdje bila i gdje se nalazila.
Hvala Vam još jednom od srca. Veliko hvala.
Lijepi pozdrav, Vaša Zlata

Zlata M. – Zürich