Poštovani Berislave, ili kako moja majka kaže, jedini čovjek sa srcem, velikim poput Izvora kojim upravlja

Osjećam strahovito poštovanje prema Vama, ali u duši osjećaj da sam sa Vama povezana na neki način. Slušala sam Vašu emisiju “Snagom srca” samo tri puta, uz teško odobrenje mojemajke koja se bojala da li to smijem učiniti bez Vašeg znanja.

Znam da možda niam bila korektna prema njoj ali toliko me zaintrigirao Vaš portal i tekstovi koji su objavljeni, uz živog svjedoka pored sebe da nisam mogla izdržati. Ako sam pogriješila, molim da mi oprostite.

Uglavnom, sa četrnaest godina, počeli su neredoviti ciklusi uz strahovite bolove u doljnjem dijelu trbuha. Nisam znala što se događa dok nisam otišla ginekologu. Jajnici su bili puni cista, (čak i dva teratoma), te submukozni miomi koji su stvarali velike probleme. Do dvadesete godine i ni sama ne znam koliko posjeta ginekolozima, polako odustajem od sebe, ali ne i moja majka.

Kako smo se u međuvremenu preselili, a sam kod nje primjetila da je postala nježnija, osjećajnija, kako joj se vratilo zdravlje, zanimalo me zašto svakog ponedjeljka u 21 sat ne dozvoljava nikome pristup u njen prostor. (Iskreno ja sam je zvala žena-zmaj, ali ovo nemojte objaviti).

Uz moje moljakanje da poslušam samo jednu emisiju, popustila je.

Energija sam osjetila jako i intenzivno u predjelu oboljelog dijela, ali nisam pisala jer nisam od majke ni mogla.

Iza toga slijedi posjet ginekologu, koji ultrazvučnim pregledom preko sat vremena traži i ne pronalazi ni traga citama ni miomima.

Nevjerica, njegova, moja i nevjerovatna sreća.

Dva dana nakon toga test na trudnoću pozitivan.

MOJOJ SREĆI, ZAHVALNOSTI I LJUBAVI PREMA VAMA I VAŠOJ POMOĆI NEMA KRAJA!!!

BERISLAVE, NAJVEĆI STE.
POŠTUJEM I ZAHVALJUJEM OD SRCA ČOVJEKU
SA SRCEM – IZVORU BERISLAVU

Ina Maltar – Švicarska