Odgovore na moja pitanja našla sam u srcu

Odgovore na moja pitanja nasla sam u Hermeščec Power of heart healing  – Snaga srca, kod Berislava. Nekoliko terapija snagom srca pomoglo mi je u smanjenju mioma i s toga sam se odlučila na šest kontakt tretmana dekodiranja srca.

Tijekom dekodiranja srca bilo je i uspona i padova, no nisam niti jednom pomislila odustati jer već nakon prvog otvaranja srca uočila sam promjene. Promjene su se odnosile prvenstveno na moje zdravstveno stanje. Nestali su bolovi u leđima I teniski lakat, potištenost, oslobodila sam se strahova. i još vise su se smanjili miomi. Uslijedili su drugo I treće dekodiranje srca, tada sam postala ja drugačija, tj. postala sam opet ona stara ja, sa puno vise samopouzdanja I odlučnosti. Isto tako, osobe koje me okružuju su se promijenile pokazivajuči puno vise razumijevanja I poštovanja prema meni, a tek moja živahna trogodišnjakinja uveliko je postala poslušnija.

Nakon trećeg dekodiranja srca, intenzivno je bilo stezanje u grlu u prisustvu osobe za koju sam mislila da je pozitivna, no maske su pale I sada te osobe vise nema u mojem životu. Bio je to jedan težak uteg koji me je vukao i držao na dnu. Kroz četvrto i peto otvaranje srca uočila sam da mi se u život vraćaju rođaci s kojima sam imala kontakt prije 25 godina, a u kuci je totalno pozitivna i mirna atmosfera. Dobivam i razgovor za posao, no bivam prekvalificirana pa sam u potrazi i dalje, no prije otvaranja srca, nije bilo nikakvih pomaka ni na tom polju. Intenzivni snovi, konačno sanjam dragu osobu za koju sam bila izuzetno vezana. Uopće sam i počašćena I sretna sto je postojao u mojem životu, moj deda. Bio je to kratak san, naši uobičajeni razgovori uz neke poslove koje smo pokojni deda i ja zajedno odrađivali. San koji upućuje na životnu poruku, san poslije kojeg se u moj život vrača i jedna draga osoba iz djetinjstva.

Nadalje, nakon završetka dekodiranja srca, podučeni smo kako i našim bližnjima pomoći. Moja baka (85) dobiva virozu,a sa anginom pektoris, bubrežnim kamencima i dijabetesom, usporeno se oporavlja i biva prisiljena na pelene za odrasle i ležanje. Baka se oporavlja nakon dva tretmana snagom srca na daljinu koje joj je slao Berislav; hoda samostalno, cak si i omiljeni ručak napravi sama. Slušajući radio GVM emisije ponedjeljkom u devet, u kojima nas Berislav, između ostalog, podučava kako pomoći iscijeliti nama drage osobe. Pripomogla sam bakinom boljitku zdravlja, tako sto sam na gvm radiu naučila kako staviti osobu u srce i snagom srca i osjećajem iz srca, pomoći. Uvidjevši promjene kod mene, a i poboljšanje bakinog zdravstvenog stanja, moja mama (62) najprije prolazi par terapija snagom srca i odlučuje se za šest tretmana otvaranja srca, gdje nakon prvog vidi velike promjene (smirenost, ne pati vise od nesanice, prsti a posebno palac su vratili gipkost i nema bolova).

Snagom srca utiče se i na gubitak suvišnih kilograma, a ja sam dokaz za to. U mojem slučaju, snagom srca mi je Berislav pomogao da izostavim čokoladu koju sam prekomjerno konzumirala, također je ubrzanjem metabolizma i poboljšanjem rada crijeva dostignuta moja ciljana kilaža koju održavam.

Prednosti i posebnosti tretmana snagom srca, koje je Berislav omogućio mojima i meni, posebno izdvajam iz mojeg iskustva:
– apsolutna sreća, ZDRAVLJE, mir i harmonija u mojem domu
– osjetim sto osjete osobe iz okruženja u svojim srcima i postajem duhovno zrelija
– kao magnetom, privlačim dobro i slijedim moje srce, a odbijam negativno i sa lakoćom i optimizmom
rješavam stres i poteškoće
– volim život, spoznajem moje kvalitete, suočavam sa onim sto treba, zaustavljam i pobjeđujem ego i
radim ono sto nisam ni pomislila da bih mogla učiniti
– spoznajem svrhu mojeg života koja je otisnuta u moje srce još od začeća u majčinoj utrobi

Upotrijebite I Vi moć Vaših srca, za Vaš kvalitetniji život.

Berislav zauzima posebno mjesto u srcima moje obitelji i mene, veliko Vam HVALA za sve.

Darinka Karan – Karlovac