Nakon dekodiranja srca puno se toga mijenja

Unazad godinu i dva mjeseca, koliko je proteklo od mog prvog susretanja s tehnikom dekodiranja srca, te s prvim dijelom ove godine i otvaranjem srca, puno se toga promijenilo… o zdravstvenim problemima i načinu na koji ih Bero rješava već sam pisala. Kod mene je sve tegobe uspješno i brzo otklonio i još uvijek otklanja.

Posljednja je bila potpuna ukočenost lijevog ramena i ruke, koji dijelovi su bili toliko bolni da ih nisam mogla niti lagano dotaknuti. Nakon prvog dolaska kod Bere ruku smo podignuli u visinu ramena i zahvaljući Beri idući dan otputovala sam na višemjesečni put…tijekom drugog dolaska ruku smo podignuli u potpunosti. I danas je ruka dobro. Također, nedavna snažna glavobolja, nestala je kroz sat vremena, a Bero je reagirao na zamolbu odmah.

U ranijem tekstu koristila sam riječ neprocjenjivo i zaista jest, ovako nešto ne može se mjeriti novcem i teško je izraziti stvarnu razinu zahvalnosti. Nakon otvaranja srca dakle i dalje imam povremenih zdravstvenih poteškoća, primarno glavobolje i bolovi u ramenima i leđima, možda je takvo razdoblje, možda zbog sjedilačkog posla, ne znam, no nadam se da su prolazne. Također upoznata sam sa zdravstvenim poteškoćama ljudi kojima je Bero pomagao,slučajevima za koje medicina nije nalazila lijek.

Što se tiče manifestacija dekodiranja srca zaista značajne su.
Fizičke reakcije različite su. Od povremenih pritisaka u glavi i prsima, osjećaja težeg disanja do snažnih naleta energije, osjećaja vibracija, u pojedinim fazama pojačanog apetita, puno spavanja, otečenosti…uglavnom ništa toliko intenzivno da bi remetilo dnevne aktivnosti.

No, ono na što bi se posebno usmjerila je promjena osobnog poimanja svijeta, ljudi, bića, prirode, okruženja što reflektira promjene u suprotnom pravcu također. Rekla bih ‘hladnije glave’ doživljavam većinu dana i situacija, s mogućnošću odmaka, objektivnije procjene, promišljenijih reakcija s većim stupnjem izravnosti što u konačnici rezultira većim mirom, zadovoljstvom, boljim rezultatima, usmjerenošću, lakšim ostvaranjem ciljeva, ugodnijim situacijama i odnosima, jasnoćom i jednostavnošću življenja.

Iz vlastitog iskustva mogu reći kako sam mišljenja da otvaranje srca može doprinijeti svim onim pojedincima koji teže osobnom razvoju te poboljšanju kvalitete života što se dalje multilplicira na okruženje pojedinca i šire.

 

Bero, hvala Ti.
Nina B.