Ja sam spas pronašla u Berislavu i njegovoj metodi snagom srca

Berislav, osoba koja svakom pruži šansu, tako sam i ja dobila svoju. Na terapiju otvaranja srca krenula sam zbog očevog zdravstvenog stanja, od kojeg je medicina digla ruke. Kad se tebi

draga osoba nađe u situaciji da mu život ovisi o tome što ćeš ti učiniti, hvataš se za slamku spasa, a ja sam spas pronašla u Berislavu i njegovoj metodi snagom srca.

Završila sam šest uzastopnih terapija otvaranja srca kroz šest tjedana. Nije uvijek bilo lako. Reakcije su bile različite od ljutnje, boli, povrijeđenosti, suza do smijeha, sreće, radosti, zadovoljstva, jednom riječju neprocjenjivo. Vrijedilo je svake sekunde vremena provedenog u Vlaškoj 99 A, među svim tim dragim ljudima od kojih svatko ima svoju priču i iskustvo.

Kako faze otvaranja prolaze, pišu se komentari na portalu. Tako sam pročitala da snovi postaju aktivniji, da se javljaju vizije, svi nešto pišu o tome, a kod mene ništa, pitam se jeli to moguće. Nakon trećeg otvaranja prvi put imam snove. U snu govorim nepoznatoj ženi:“ Onaj gore vidi sve, jedino njega ne možete lagati“ suzama nećete riješiti ništa, djelujte srcem, otvorenim srcem. Shvatila sam to kao poruku upućenu meni, pusti sve, zaboravi prošlost, prestani analizirati, pusti srcu da te vodi i rezultat nije izostao.

Promjene su bile vidljive prije drugima nego meni. Vremenom postaneš svjestan svoje nesvjesnosti kako je Berislav znao reći mnogo puta. Počela sam ljude i situacije doživljavati na drugačiji način. Shvatila sam da ponovo mirno spavam, da ustajem odmorna, da sam zadovoljna sobom, da mi se vratio osmjeh na lice, da me više ne boli glava, da me tuđe gluposti ne mogu iznervirati, tek dobro nasmijati, da sam dosljedna svojim odlukama kad je dijete u pitanju i dalo bi se tu još nabrajati. Ono što ću pamtiti cijelog života je pohvala od Berislava javno upućena meni na GVM – radiu u specijalnoj emisiji Snagom srca: „Ponosan sam na tebe“. To je odlika njegove veličine, veličine njegovog srca, srca u kojem ima mjesta samo za dobar osjećaj.

Teško je naći prave riječi kako ga opisati, ali upoznati ga bilo je pravo zadovoljstvo, kao i provoditi vrijeme u Vlaškoj.

Ne znam da li ću ikad moći dovoljno zahvaliti kako njemu tako i Ivani što su stali uz mene i stvorili dobar osjećaj za mog oca Mihaila, našeg Mihaila kako često u emisiji Berislav zna reći.

Hvala ti Berislave što si mi otvaranje srca učinio nezaboravnim putovanjem za čitav život, a Ivani veliko hvala na potpori.

 

Gordana Pišpek – Garešnica