Bioenergija i bioenergetski tretmani na daljinu bioenergijom

Bioenergiju posjeduju sva živa bića, na planeti i u međusobnom su odnosu povezani bioenergijskim poljem. Bioenergija je stvarnost koja nas okružuje, bili mi nje svjesni ili ne. Tretmani bioenergijom se provode od davnina u svim narodima i kulturama. Kod nas je naziv za tavu vrstu terapije bioenergetski tretmani.

Ovu energiju razni narodi i kulture nazivaju raznim imenima poput chi, prana, životna ili univerzalna energija, a tretmane također raznim imenima pa tako i imamo naziv bioenergetski tretmani ili bioterapija..

Prana ili bio magnetizam (univerzalna kozmička energija) prisutna je u svakom živom biću. Svako živo biće je energetsko biće. Oko svakog živog bića – čovjeka, životinja i biljaka – prožet je sustav međuzavisnih polja. Čitav je svemir prožet tim poljem, odnosno bio magnetizmom. Svaku emociju, misao, osjećaj i akciju možemo promatrati kao pražnjenje chi energije koja isijava iz lokalnog polja određenim brojem titraja. Energetska polja svih živih bića potekla su iz kozmičkog energetskog polja koje nas napaja energijom, a koja ima svijest i zovemo je životna energija.

Bioenergetski tretmani na daljinu koji se uspješno provode, samo dokazuju da se radi o energetskom polju koje okružuje cijeli planet, i da je sve u ovom životu u savršenoj energetskoj povezanosti.

Bioenergijom se ostvarujemo u svakodnevnici
Za putovanje po materijalnoj stvarnosti potrebna nam je svijest i fizičko tijelo. Naši osjeti primaju tek maleni dio kozmičkog univerzalnog energetskog polja, koje se sastoji od četiri razine. Fizička razina uspostavlja vezu s ostalim razinama preko eteričnog dvojnika. Ta se veza ostvaruje iz živčanog sustava preko eteričnog dvojnika univerzalnom energijom. Emocije su zapravo opseg širenja frekvencije energije i ne nastaju u fizičkom tijelu, iako ondje izazivaju kemijske reakcije. One nastaju u astralnom tijelu, tijelu emocija te se preko čakri, kroz eteričnog dvojnika, prenose do tijela. Svaka čakra prenosi energiju koja vibrira dređenom frekvencijom.