Beskontaktna borba – fighting without contact

U mnogim zemljama specijalne postrojbe nacionalne sigurnosti, vojske i policije koriste bioenergiju za izvršenje posebnih zadaća. Bioenergija se može koristiti za zaštitu štićenih osoba, razrješavanje raznih talačkih kriza i u nekim drugim specijalnim zadacima.

Dok se običan čovjek još uvijek bori sa dogmom da li postoji bioenergija, neke velike sile poput Rusije, SAD, Kine i drugih, već odavno u svojim državama imaju specijalne instruktore koji njihove elitne postrojbe uvježbavaju i osposobljavaju za izvršenje najtežih zadaća.

Ovo je naravno obavijeno velom tajne i malo se o tome izlazi u javnost, pa na internetu možete o tome naći tek nekoliko video klipova.

Beskontaktno upravljane energijom druge osobe je najdjelotvorniji i najsigurniji za rješavanje talačke krize. U takvoj situaciji osoba koje je pregovarač energetskim kontaktom sklanja osobu koja je talac i istovremeno energijom prisiljava i neutralizira napadača u potpunosti ili tek na nekoliko sekundi, što je već dovoljno vremena da se uključe i drugi pripadnici specijalnih snaga.

Sasvim je nebitno koliko je napadača u tom trenutku, jer se energetski istovremeno može neutralizirati više njih.

Kad je u pitanju zaštita štićenih osoba, ovo je velika prednost u odnosu na klasične metode osiguranja osobe, jer se može djelovati iz udaljenosti i ne mora se biti uz samu štićenu osobu.
Tu je i efekat iznenađenja na napadača puno veći, jer nekog udaljenog u gomili ni ne doživljava kao osobno osiguranje.

Pod djelovanjem beskontaktnog upravljanja, osobe su najprije iznenađene, pod velik stresom i energetskim djelovanjem koje ih može neutralizirati na više načina. izbaciti iz ravnoteže, baciti, zalijepiti ili razoružati.

Pod takvim djelovanjem gdje nema fizičkog dodira s napadačem, isti su šokirani, energetski iscrpljeni ( fizički i psihički nemoćni ) i nakon takvog djelovanja dugo vremena su dezorijentirani bez mogućnosti daljneg djelovanja ili pružanja otpora.