Kad vam netko priča o osobi koja joj je svojim djelovanjem dva puta spasila život

Kad vam netko priča o osobi koja joj je svojim djelovanjem dva puta spasila život i izliječila je, kad je zakazala tzv. konvencionalna medicina, morate se zainteresirati.
Tako sam ja došla do Berislava. I do Ivane. Do metode Snagom srca- Hermeščec Healing Power of Heart… Metode utemeljene na znanstvenim činjenicama o snazi i moći prvog organa koji se formira u našem tijelu nakon začeća. O organu nevjerojatnih mogućnosti , a o kojem znamo tako malo ili gotovo ništa i s kojim nismo povezani. Punimo ga lošim emocijama i mislima , a onda svjedočimo našim bolestima ne znajući da srce može pokrenuti izliječenje tih istih bolesti. A najmanje smo svjesni da ono može biti veza , ako mu dopustimo, s nama samima, našom okolinom , ali i sa stvaralačkom silom kojoj se tako često svakodnevno obraćamo.

Moji problemi dolaskom nisu bili medicinski opasni . Kao i većini ljudi, neki kronični problemi stvarali su poteškoće – bolovi u kralježnici, zglobovima, otežano kretanje, probavne poteškoće, problemi sa sluhom, venama , oticanjem nogu ..S vremenom sam ih prihvatila jer smo naučeni da nas nešto mora boljeti. .Tijekom dolaska na tretmane uvjerila sam se u mala i velika čuda koja su se događala ljudima, kao i u snažne promjene koje su imali na svim područjima života, najviše na zdravstvenom, ali i na financijskom, materijalnom i emotivnom .

Tako sam i ja dekodiranjem srca počela uočavati promjene u sebi i oko sebe .Prvo promjene svog zdravstvenog stanja. Veliko smanjenje bolova u kralježnici , posebno u kukovima, smanjenje upalnih procesa u venama, reguliranje metabolizma , kao da se događalo samo od sebe. Počela sam se lakše suočavati sa svakodnevnim poteškoćama i problemima, promjenama , dublji unutarnji mir postao je sve izraženiji. A otpuštanje potisnutih emocija i čišćenje emocionalnih blokada bilo je posebno jako na svakom dekodiranju. Uočavala sam i svoje oslobađanje od straha , panike, povećanje snage i izdržljivosti u svakodnevnim obvezama. Veće razumijevanje sebe i drugih. Primijetila sam i bolje zdravstveno stanje kod meni bliskih osoba, članova obitelji, posebno kod mame koja je osoba s invaliditetom i nizom bolesti. Članovi obitelji napredovali su na poslu , promijenili posao , neki su se zaposlili. Otvarale su se i nove financijske mogućnosti. Mijenjale su se i osobe oko mene, kako sam se mijenjala i ja. Bile su to više suptilne promjene koje sam primjećivala kako je vrijeme prolazilo. I danas se događaju. Sve manje se osvrćem unazad, ne opterećujem prošlošću i ne strahujem od budućnosti ili onoga što bi se moglo dogoditi . Posebno sam otpustila strah od bolesti u obitelji. Prihvaćam sadašnjost, realnost i držim je se. Preslagujem prioritete u životu, onako kako nisam nekad mislila da je moguće.

I , iz dana u dan, putujem ovim neobičnim, a ipak tako logičnim putem . Učim djelovati iz srca, slušam o inteligenciji srca, njegovoj snazi, memoriji, kodu , našem umu, ponavljajućem ponašanju koji sami ugraviramo u sebe našim mislima, uvjerenjima i emocijama, našoj osobnosti koju prihvatimo jer smo takvi kakvi jesmo. Uz sve to dostupni su mnogi znanstveni tekstovi, istraživanja, objašnjenja za sve što doživljavamo , kroz što prolazimo i o čemu se govori i uči. I ne mislim da je ovaj put lak – jer je teško izaći iz uma i pustiti da te vodi otvoreno srce ,istina, podržava univerzalna inteligencija i energija. Još je teže umom izaći iz uma mase, kolektivne svijesti . Zato često „padam na ispitima i idem na popravni“. Tretmani na koje odem i sve dobro što podijele Berislav i Ivana sa svima nama , pružena su ruka kad se poklekne, i vjetar u leđa kad srce krene.

Hvala im od srca.VišnjaP