Životna priča Vesne iz Svetog Ivana Zeline

Jeste li ikada otišli iscjelitelju koji Vam je obećao iscjeljenje bolesti, rješenje neprilika u kući, poslovnih problema, nesređenih odnosa, ljubav. Davao Vam razne amajlije, zapise, gledao u

karte? Možda Vam je bilo ‘prividno’ bolje, ali Vam je za to uzeo sigurno poveću svotu novaca i Vi ste vjerovali.
Jeste li ikada čuli za Berislava Hermeščeca koji radi u Zagrebu, koji ne gleda u karte, ne obećava čuda ali pomaže vrlo moćno i odmah. Nakon prve terapije idete kući smirenog, pozitivnog mišljenja i nasmijani. Kod Berislava je uvijek otvorena atmosfera puna topline i pozitivne energije. Bila sam na rubu očaja. Na dnu. NA DNU. Izgubila muža, ostala sa 3 djece, tri sina.

Najstarijem je 23 godine, jednom 18. i najmlađem 10 godina.
Bez novaca, u kreditima i bolesna. Moja dva najstarija sina su me počela koristiti i iskorištavati moje stanje i moju već ionako veliku bol. Odlazili bi od kuće kada su htjeli, radili su doslovno što su htjeli, uzimali auto, dan i noć izbivali iz kuće, vraćali mi auto tek kada u njemu nije bilo ni kapi benzina. Najviše problema sam imala sa najstarijim sinom, koji je fizički nasrtao na mene. Bila sam sama, bez nade, zatvarala se u sobu, pila tablete za smirenje, spavanje i plakala…

Nisam vidjela izlaza, rješenja, nisam vidjela spas…sve se iz dana u dan vrtjelo u krug.
A onda sam otišla Berislavu koji radi na principu otvaranja srca. Toliko jako i moćno da mijenja Vaš DNK. Na taj način kao da se ponovo rodite u novi život, da sva zla i loše traume ostaju iza Vas. JEDINI je u Hrvatskoj koji surađuje sa NASOM i koji je iscijelio mnoge javne i ugledne osobe, pjevače, glumce, privatne poduzetnike, ali i sasvim obične ljude.

Nakon prve terapije došla sam kući i našla djecu koja su bila mirna, nasmijana i dobra prema meni. Nisam mogla vjerovati pa sam ovaj puta plakala od sreće Najstariji sin je bez pitanja dao prilog za kuću od plaće, što je do tada od njega bilo nezamislivo. Zajedno smo spremali ručak, a pošto je izuzetan kuhar, sam je i kuhao.

Sama sam se mijenjala, postala sam smirenija. Problemi se rješavaju sami, a ada ni svjesni niste, vraća se sloga u kuću, nestaju kronične bolesti, bronhnitis, astma i sve druge bolesti. Ako ste teško bolesni gdje ni doktori više ne pomažu, a ni razne tablete, Berislav to ublaži do potpunog prestanka, samo otvorite srce, u njemu je sve zapisano. Ne razmišljate puno, isključite mozak koji Vas vrti u začaranom krugu i stalno stojite na istom mjestu. Sve je zapisano u srcu i svi problemi koji su u Vama, sve bolesti liječe se otvaranjem srce .

Ne bojte se, biti će tu i pojava za koje morate znati da Vam se neće ništa dogoditi…probadanje oko srca, to je samo znak da se liječite, da se srce otvara, da postajete nova osoba i ljudi oko Vas su drugačiji. Vrlo brzo ćete vidjeti tko Vam je doista prijatelj, a tko Vam se predstavlja kao prijatelj, crpi Vašu energiju, a da toga niste ni svjesni.

Nemojte dugo čekati, dovoljan je jedan poziv i Berislav će Vas osobno naručiti za vrlo kratko vrijeme. Berislav brine o svakom klijentu, javljate mu kako Vam je bilo u koje doba dana. Ako je pomogao meni, koja sam bila na dnu, pomoći će i Vama. Nazovite ga sa punim povjerenjem ili mu pišite.

Vesna iz S.I. Zeline