Ujak Dragan u Sarajevu nakon emisije Snagom srca

Dobar dan Berislave i Ivana, dobar dan vipovci, ekipo i slušatelji radija GVM. Sinoć poslije Emisije sam pričala s ujakom Draganom u Sarajevu, bio je jako bolestan od gripe, stezalo ga je u plućima, kašljao je i nije mogao udahnuti.

Nedostajalo mu je zraka ,dahtao je i jako lose pricao. Uz sve te simptome je bio isprepadan i psihički loše. Rekla sam mu da smo Baka i ja slušale emisiju Snagom srca te da ga je Berislav ugostio u svom srcu i poslala mu link www.bioterapeut.com te mu rekla da čita stranicu, svjedočanstva i pogleda video zapise. Također da na naslovnici posluša i pregleda Berislavov Video “život na istini” te da ćemo se čuti danas da vidim kako se osjeća. Kratko mi je porukom preko vibera sinoć u 22:45 potvrdio da čita i sluša sadržaje sa stranice www.bioterapeut.com i da će tako slušajući na spavanje.

Danas u 15:15 sam mu poslala poruku “kako si?”, odmah me je nazvao i rekao da je puno bolje, da nije htio sinoć namjerno uzeti nikakve lijekove te da je samo uz vjeru u Berislava (on koji ne vjeruje inače ni u što, i uvijek zbija šale na račun konvencionalne i prirodne medicine) zaspao slušajući i čitajući sadržaje stranice Berislava na bioterapeut.com, spavao mirno do 11:00 jutros kad je ustao zdraviji, odmorniji i veseliji.

Temperatura je prošla sama, kašalj se smirio a bol i stezanje u plućima prestalo. Sekret iz nosa prestao te disanje i opći simptomi gripe preko noći popustili. Kaže mi “nisam htio namjerno piti lijekove ni za temperaturu niti počinjati s antibiotikom niti sa sekretolitikom, htio sam samo vjerovati u Berislava i njegovoj pomoći, te me zamolio da javim da se osjeća dobro i zahvalim u njegovo ime telefonom odmah Berislavu i puno ga pozdravim, što sam odmah uradila.

Hvala vam Berislave neizmjerno na pomoći, istini i Vašem djelovanju koje opet dokazuje jedinu istinu i pomoć, hvala vam na energiji i snazi Vašeg srca koje nas liječi, pomaže i opušta, daje kvalitetan i jedini istinski dobar osjećaj života, radosti i zdravlja. Hvala vam Ivana na djelovanju i dobrom osjećaju, Vašem trudu i podršci. Moj ujak upravo sjedi i smije se gledajući film na pink action-u sa jacky chan-om i dobro je raspoložen. Ne usporedivo u odnosu na jučerašnji dan koji je proveo ležeći pod temperaturom i slabosti. Neplativo, ne usporedivo i nigdje dosad doživljen osjećaj i snaga Berislavovog Srca.

Maja Aleksić – Neuss