Tek sada vidim šta to mi imamo u Zagrebu i Hrvatskoj

Ovih sam dana u nekim zdravstvenim problemima pa se nisam javljao. Hvala Berislavu puno koji je jučer napravio tretman mome sinu Dominiku, a imao je astmatski napad i prestao je u

roku par minuta i danas se već osjeća super. Ovo je prvi puta da nije išao u bolnicu u svojih sedam i pol godina kada dobije napad zahvaljujući tebi Berislave. Hvala ti puno!

Nisam zaboravio na sliku i sve ono što mi se događa u tijeku i nakon otvaranja srca. Sada nemam koncentracije , ali za 2,3 dana ću staviti sliku i tekst o svemu kako mi je bilo i šta se sve događa .Ipak je ovo proces za cijeli život jer otvoreno srce radi stalno i svaki dan ,zato ću napisati svoje impresije za ovo vrijeme do danas što je bilo.

Još jednom čitajte i pišem još jednom Berislave do dragog boga ti hvala jer si ti jedini koji je uspio spriječiti napad i agoniju teškog disanja i odlaska u bolnicu na infuziju i injekcije mog Dominika. Ne znaš kako to izgleda , ali ja to gledam punih 7 godina i preteško mi je i nemoćan sam šta god da napravim. Hvalaaaaaaaa !

Sve što kažem je suvišno u ovom trenutku , ali ću reći da je ono što je Berislav napravio jednostavno najljepša bajka. Gledaš patnju i bolest i za 10 minuta vidiš nasmijano dijete, boja se na licu vratila, gušenje prestalo, da to je stvarnost nije bila bajka. Pozdravljaju te svi moji od srca i Dominik isto.

Inače da kažem da je kvrga na ruci moje kćerke Izabele nestala nakon što sam 3,4 puta za nju otvorio srce. Nestala je neki 15-ak dana nakon zadnjeg puta što sam otvorio srce za nju. Nije više ni mislila na nju ni ja i kvrga je nestala.

Nije mi drago da kažem hvala za nešto najljepše napisano večeras. Ipak je to sve samo velika istina i ogromno jako srce Berislava. Ljudi moji, najvjerovatnije da još mnogi ne znaju i ne razumiju što Berislav radi. Ja ako nisam znao jučer sam i te kako naučio i saznao.

Tek sada vidim šta to mi imamo u Zagrebu, Hrvatskoj. Ja sam ponosan Berislave što te poznajem i presretan sam što me nazivaš svojim prijateljem, hvala ti na tome.

 

Krešo Milinković
Nova Gradiška