Što se tiče zdravlja ne natiču mi više gležnjevi i noge i ne bole me prsti i šake

Sve je krenulo sasvim slučajno u šetnji u kojoj mi je Sivija inače VIP članicaGVM radija na kraju šetnje spomenula Berislava i Ivanu i metodu Snagom Srca ponukana razgovorom u kojem sam joj spomenula neke od svojih problema.Ispričala mi je svoja iskustva i poboljšanja u životu ,a od prije znam da joj je Berislav spasio život.

Zainteresiralo me,a njezin savjet je bio da nazovem jer da ako itko može pomoći,Berislav može.Nisam se odmah odlučila,a problemi su se nizali jedan za drugim od pada prometa na poslu zbig2 korone,stariji sin se odlučio za samostalan život sa djevojkom i odselio(uz njega sam osjećala sigurnost),mama je prekinula kontakt sa mnom,odnos između kćeri i mene je na momente bio nepodnošljiv,tuzba bivšeg muža,neplaćanje alimentacija i tako jedno za drugim našla sam se pred zidom.Izgubila sam volju za život,nusam se imala snage više boriti sa problemima,sve mi se činilo nerješivim.

U lipnju 2020.sam dogovorila prvi dolazak u Srce. Jada sam ispričala Berislavu i Ivani o svojim problemima Berislav je rekao da mi može pomoći.

Ubrzo se sve počelo mijenjati Mislila sam da mi je dekodiranje srca nedostižno zbog financija,ali sam dobila manji dobitak na lotu kojim sam mogla platiti dekodiranje srca.Mama je ponovo počela dolaziti u radnju u odnos nam se poboljšao ,odnos s kćerkom se također popravio i svakim danom sve je bolji,također i sa sinovima.Kao obitelj se bolje slažemo i provodimo više vremena zajedno u razumijevanju i slozi.Situacija na poslu se popravila,sada je sve kao i prije korone.

Što se tiče zdravlja ne natiču mi više gležnjevi i noge i ne bole me prsti i šake.

Koncem kolovoza moj otac,inače onkološki bolesnik,imao je pogoršanje zdrastvenog stanja.Hitna ga je odvezla u bolnicu pod sumnjom da zbog visoke temperature ima SARS-COV2.Berislav mi je cijelo vrijeme bio na raspolaganju i rekao da se radi o nečem atipičnom sto su nalazi kasnije i pokazali.Strepila sam za njegov život.Berislav je djelovao na daljinu,ocu je pala temperatura i kroz par dana se u potpunosti oporavio.

Završila sam dekodiranje srca,problemi se polako rješavaju,a moj život počinje poprimati drugi smisao.Mogu svjedičiti o pozitivnim promjenama u svom životu od trenutkabprvog dolaska u Srce i upoznala dvije posebne osobe Berislava i Ivanu.Uznjihovu nesebičnu pomoć i podršku u bilo koje doba dana i noći idem sigurnije kroz život jer znam da su oni tu!

Berislave i Ivana hvala vam na svemu i od srca!

Sandra.V