Srce je izvor istine

Srce je izvor života i jedini organ u kojem se očituje i gdje obitava sila koja nas je stvorila. Srce svake osobe ima jedinstvenost ( ID KOD ), a istovremeno ima mogućnost izdizanja iznad kolektivne svijesti. Unutar našeg života i kolektivne svijesti, jedino srce ima mogućnost povremenog ili trajnog izdizanja iz same kolektivne svijesti, pa time i viši način djelovanja.

Srce kao generator električnih impulsa ima 5000 puta veću mogućnost i snagu od elektromagnetskog djelovanja mozga. Srce je jedini organ i jedina mogućnost za direktnu komunikaciju ( molitva, želja, djelovanje) sa silom koja nas je stvorila. Dok je molitva, želja ili djelovanje iz otvorenog srca istog trenutka na realizaciji i ostvarenju u samom Izvoru, svaka misao, sugestija ili autosugestija iz uma je virtualna kreacija koja može, ali najčešće nema nikakvu realizaciju kako na nas tako i okolinu.

Bez obzira na tlak i broj otkucaja, svako srce u svojoj jedinstvenosti ima KOD koji je jedinstven i služi kao identifikacijski broj u dvosmjernoj komunikaciji sa Izvorom.

Komunikacija s Izvorom je dvosmjerna po principu uzrok – posljedica. Mi djelovanjem stvaramo uzrok, a odgovor Izvora dolazi kao posljedica našeg djelovanja.

U srcu se nalazi kompletan zapis našeg DNK sustava i djelovanjem iz srca mi možemo reparirati ili izmijeniti naš DNK i poništiti reptilski DNK.

Emocije kao najdominantnija snaga čovjeka zloupotrebljavaju um i programiraju naše srce stvarajući obrasce djelovanja, ponašanja i reagiranja u svakoj životnoj situaciji. Srce se puni osjećajima koje stvaraju emocije i um do te mjere da u jednoj životnoj dobi osjećamo pritisak, stezanje i određene reakcije koje nam ukazuju na prepunjenost s tendencijom nedostatka samog kapaciteta.

U kasnijoj fazi imamo osjećaj vračanja pritiska iz srca prema grlu, vratu i čelu. Mnogi to opisuju kao jak pritisak poput kamena i često se osjeća pečenje od grudiju do vrata. Taj fizički osjećaj je prvi znak da je kapacitet srca ispunjen i da je potrebno izbaciti nakupljene osjećaje. Ako taj fizički osjećaj duže potraje, može prouzročiti niz fizičkih stanja ( bolesti ). Otvaranje srca je jedini stopostotni način za izbacivanje emocija i misli iz srca, dok sve druge medicinske i alternativne terapije, kao i povećana fizička aktivnost mogu pružiti samo trenutno olakšanje kratkotrajnim blokiranjem misli uz sugestivno djelovanje.

Visoki pritisak, razne srčane bolesti, bolesti štitnjače, razne autoimune i psihičke bolesti samo su neke od bolesti koje su posljedica prepunjenosti srca osjećajima koje su proizvele emocije i um.

Srce je poput računala koje s našim cijelim tijelom, komunicira putem binarnog sustava, provodeći niz najsloženijih operacija u realnom vremenu. Istovremeno se u srce pohranjuju svi prikupljeni parametri vezani za naše psihofizičko zdravstveno stanje.

U zatvorenom srcu mi nemamo mogućnosti utjecati na taj program koji se neprekidno izvršava vršeći bilo kakovu korekciju iz unutrašnjosti ( naše tijelo ), ali niti izvršiti bilo kakvu korekciju i utjecaj izvana.

Složeni program u kolektivnoj svijesti koji se neprestano odvija u našim srcima nalik je na jedan veliki i složeni algoritam čije svakodnevno izvršavanje mi osjećamo kao izmjenu emocija i misli.

U tom začaranom algoritamskom krugu ( petlji ), vrtimo se svakodnevno u krug i nemamo mogućnost izlaza ili neke druge opcije. Fizičkim aktivnostima, meditacijama, osobnim ugađanjima poput konzumiranja hrane, pića, cigareta, gledanja filmova, šopinga i drugih životnih zadovoljština samo za trenutak usporavamo izvršenje tog algoritma, ali ga ne prekidamo i ne reprogramiramo