Prije nego se odlučite za dekodiranje srca

Prije nego se odlučite za dekodiranje srca morate biti svjesni svih činjenica vezanih za sam postupak i sve ono što slijedi poslije dekodiranja. U postupku dekodiranja i naročito nakon njega , od vas se očekuje djelovanje i svjedočanstvo kojim svjedočite sami svome umu o novonastalim promijenama.

MORATE BITI SVJESNI

1. Proces dekodiranja srca nije duhovni već fizički postupak.
2. Nakon dekodiranja srca kreću reakcije o kojima svjedočite.
3. Reakcije su normalan proces koji se javlja zbog repariranja DNA.
4. Istina i djelovanje su osnova napretka.
5. Prije ili kasnije ćete se suočiti sa samim sobom.
6. Sami ste odgovorni za svoj napredak, uspone i padove.
7. Ja vas mogu samo pratiti ako djelujete i prihvaćate dobronamjerne savjete i ispravke.
8. Nakon dekodiranja vi imate mogućnost direktnog kontakta sa Izvorom i na vama je kakva će biti ta komunikacija. Ja vam mogu pomoći djelovati, ali samo ako djelujete i prihvaćate dobronamjerne savjete i ispravke srcem, a ne emocijama.
9. Nakon dekodiranja srca polako ćete se susretati sa izazovima i zabludama svojih uvjerenja, vjerovanja, emocija i misli.
10. Sav postupak nakon dekodiranja srca je lagan onoliko koliko ste spremni odbaciti svoju sebičnu osobnost.
11. Sva čudesna izlječenja ili poboljšanja koja dobijete prije i za vrijeme dekodiranja srca su moje djelovanje i dokaz da ste na istini i da sila koja vas je stvorila može sve.
12. Nakon dekodiranja ako ne prihvaćate ili uporno odbijate realnost o kojoj vam govorim, sami sebe dovodite u situaciju da se odvajate od izvora i da će vas kao takve ignorirati u vašoj sebičnoj osobnosti.
13. Nakon dekodiranja srca si ne umišljajte da ste svemogući i da možete nešto poput mene. Možete mnogo i sve kad ste vi u pitanju, ali kad su drugi baš i ne.
14. Ako djelujete ispravno primijetit ćete rezultate vi i okolina oko vas, ali proces nema završetka i imate obavezu stalnog djelovanja, a ne povremeno iz sebične osobnosti.
15. Kroz vaše djelovanje, napredak mogu popratiti s nekoliko ključeva ( KODOVA ) koji će vam olakšati daljnji napredak i pojačati mogućnost bržeg i boljeg djelovanja.
16. kad shvatite da ne napredujete, budite realni da ste pogriješili u djelovanju i ispravite ga kako bi se vratili na realnost ( ISTINU ) i izvor.
17. U osobnosti ako ne prihvatite realnost Izvor će vas jednostavno zaobići jer prepoznaje plus i minus, djelovanje i nedjelovanje, dobro i zlo.
18. Ako se nakon pada pokušate vratiti, bit će jako teško i potrebno mnogo vremena.. Potražite me, ali nakon što odbacite, laž, ego, mržnju, oholost, sebičnost, zlobu i zločestoću. U protivnom je bolje da me više ne kontaktirate.
19. Istinu da li ste svojim djelovanjima na izvoru prepoznat ćete po milosti i darovima koje ćete dobivati ili ne.
20. Moj zadatak je da vam pokažem moć, milost, dobrotu i istinu izvora, a ne da vas nosim, trpim i preuzimam odgovornost za vaše djelovanje, ne djelovanje i neuspjeh zbog prepoznavanja vas od strane izvora i njegovog zaobilaženja.
21. Kad vam pada maska ne navlačite je ponovno na lice jer je ionako bilo viđeno. Bolje ga promijenite djelovanjem.
22. Odbacite osobnost i bit ćete vođeni, ako je ne odbacite bit ćete od strane izvora prepoznati i zaobiđeni.
23. Razmislite dobro o svemu ovom prije nego se upustite u nešto što je tako lako, ali u vašoj osobnosti vam može postati nemoguća misija.