Dugogodišnje prijateljstvo koje je započelo po službenoj osnovi

Poznanstvo s Berislavovom je dugogodišnje prijateljstvo koje je započelo po službenoj osnovi, nastavilo se kroz njegovo bavljenje alternativom, kasnije kroz višegodišnje zajedničke aktivnosti na GVM radiu. Danas je to snaga srca – Hermeščec Power Healing of Heart, jedinstvena znanstvena tehnika i metoda liječenja, samoizliječenja i razvoja čovjeka.

Početkom 2014. godine Berislav me upoznaje s odlukom i razlozima napuštanja alternative i radom na nečem novom, nešto što otkriva pravi smisao i bit našeg življenja i postojanja. Govorio je o srcu ali u jednom drugačijem kontekstu nego što sam do tada slušao, ukazivao je na nevjerojatne mogućnosti našeg srca i njegove veze s Izvorom (Bogom, Alahom, Budom). Naglašavajući kako se radi o novom pristupu bolesti i poremećajima te njihovom izliječenju na najprirodniji način – snagom srca, ukazujući kako jedino u srcu možemo pokrenuti proces ozdravljenja, proces promijene i proces kreiranja svega što poželimo. Bili su to moji prvi susreti s nečim novim, što mi je kasnije počelo mijenjati i još uvijek mijenja život.

Nedugo zatim, već u travnju iste godine svjedočio sam nevjerojatnoj uspješnosti snage srca i Izvora, kada je Berislav djelujući snagom srca – tretmanima na daljinu,  izliječio mog oca koji je nalazio u Općoj bolnici u Bjelovaru zbog problema sa žućnim kamencima. Kako uz pomoć lijekova nije mogao izbaciti žućne kamenčiće odlučeno je da će na operaciju u Zagreb. Poslije samo nekoliko Berislavovih tretmana na daljinu očev zdravstveni problem riješen je na čuđenje liječnika. U više navrata ponovili su pretrage ali uvijek su nalazi bili negativni. Berislavovo uspješno djelovanje snagom srca nastavilo se tijekom 2018. i 2019. godine prema mojoj majci koja je imala ozbiljnih zdravstvenih poteškoća. Njegova pomoć bila je neprocjenjiva za njeno zdravlje, kao i danas za očevo koji ima problema s nogama i pokretljivošću.

U razdoblju od 2014. do studenog 2019. godine, kao osoba koja dolazi iz kolektivne svijesti, bio sam uključen u program promatranja različitosti mene s nedokodiranim i ostalih s dekodiranim srcem. Iako sam tada, kao i VIP članovi s dekodiranim srcem, bio u ključen u sve što rade Berislav i Ivana, razlike su bile vidljive. Slobodno bih rekao da sam bio ograničen i moje djelovanje i pozicioniranje na istini nije se moglo usporediti s njihovim ili drugim VIP članovima koji su dekodirali srce.

Rođendanski poklon Berislava i Ivane u studenom 2018. ostaje mi u posebnom sjećanju. „Prijatelju poklanjamo ti dekodiranje srca…“ bile su njihove riječi kojima sam krenuo na „put s kojeg nema povratka“. Postupak dekodiranja odvijao se u 6 odvojenih faza, od kojih je prva, a kasnije i naredne četiri, uslijedile u razmaku od dva tjedna, izuzev zadnje, šeste, u razmaku 3 tjedna.

Prolaskom kroz svaku fazu dekodiranja reakcije (strujanje, treperenje, hladnoća, vrućina, i td.) postale su jače, intenzivnije i učestalije. Govorim o reakcijama koje dolaze „izvana“ ne o onima koje su posljedice nekih biokemijskih procesa u organizmu. Počeo sam ih lakše prepoznavati i razlikovati od onih tjelesnih vezanih za moju osobnost.

Što se dogodilo nakon dekodiranja srca?

Kad sam čitao svjedočanstva VIP članova koji su prošli dekodiranje i slušao o promjenama kod njih, i sam sam se zapitao kakve će promjene biti kod mene, jesam li spreman na to?. Djelomično sam znao odgovor na ovo pitanje jer sam svjedočio njihovim promjenama, popratio njihove reakcije, njihova svjedočanstva i doživljaje onoga što im se događa. Bile su to promjene u zdravstvenom, materijalnom u duhovnom području. Ostavio sam da se sve odvija spontano i promjene su se počele događati same od sebe. Počeo mi se otvarati jedan novi svijet, trebao sam samo odlučiti želim li to ili ne. Dileme nije bilo jer sam odluku donio već ranije slijedeći Berislavov rad i put snage srca (znanstvenu metodu liječenja snagom srca).

Počeo sam na drugačiji način doživljavati sve što me okružuje – prirodu, ljude i životinje. Postao sam tolerantniji i obazriviji prema drugima, staloženiji i opušteniji prema svakodnevnim obvezama, nestala je razdražlivost i inatljivost, prestala je potreba za isticanjem svoje osobnosti, dokazivanja da sam u pravu i puno drugih stvari koje nas samo zamaraju a ne donose kvalitetnije življenje. Vremenom sam uvidio da mi treba manje vremena za izvršenje zadaća, obaveze više nisam doživljavao kao nešto stresno, a time je i njihovo izvršenje postalo lakše. Počeli su se mjenjati mirisi, počeo sam doživljavati intenzivnije mirise dok neke ranije sam odbacio. Kratkovidnost više nije bila problem a poboljšao se i vid općenito. Glavobolje i osjetljivost na propuh postale su rijetkost a danas gotovo da su nestale.

I ono vjerojatno najbitnije, počinjete uviđati da sami sebi niste centar svijeta, više doživljavate druge oko sebe i njihove probleme, počinjete suosjećati s njima, pronalazite više vremena za njih. Ego i osobnost (sebičnost) počinje sve više blijediti dok s druge strane počeo sam se susretati s nečim novim – apsolutnom istinom, počinjete spoznavati što znači pozicionirati se na istini, djelovati s tih pozicija. Snaga srca je jednostavno promjena koja me uvela u novi svijet istine, jedan novi život koji je potpuna suprotnost s kolektivnom sviješću.

Danas, nešto više od godinu dana od dekodiranja srca i spoznaje svega onoga što sa sobom donosi snaga srca, ne bi volio povratak na staro. Kada ponekad napravim osvrt na življenje prije dekodiranja srca, sram me je pojedinih odluka koje sam tada donosio i po kojima sam postupao. Sada znam da je moglo bolje jer snaga srca jednostavno mijenja i obogaćuje vaš život. Lakše prepoznajete sebičnost kod ljudi, njihovo djelovanje iz uma, lakše prepoznajete njihove algoritme ponašanja.

Riječi poput suosjećanja, obećanja, slučajnost, odluka i brojne druge dobile su  drugačiji značaj. Počinjete uviđati da ne postoji slučajnost i da sve događa s razlogom, slučajnosti nema. Sve više sam doživljavao svoja obećanja ali i odluke koje je donosite jer situacije postaju jasnije a time i jednostavnija njihova rješenja. Počinjete shvaćati koliko je sve jako složeno, međusobno isprepleteno, a ipak jednostavno, jedno savršenstvo kojem i vi pripadate, ali ne ovakvi kakvi ste bili već onakvi kakvi ste sada. Neki se teško nose s tim promjenama jer ne mogu nešto prihvatiti a nešto zadržati. Traženje kompromisa znači aktiviranje uma, djelovanje iz uma i zanemarivanje osjećaja iz srca koji nas povezuje s Izvorom.

Uloga Berislava i Ivane u tome je velika, dajući odgovore na sve što se događa, ali i savjete kako da se nosite sa promjena, pomažu vam u prvim koracima i podrška su vam kada zatreba. Neizmjerno sam im zahvalan jer su sa mnom (i drugima) podijelili nešto posebno i jedinstveno. Berislave, Ivana ….Hvala.