Postupak i način otvaranja srca prema izvoru života

Ovaj postupak nije nalik ni na jednu drugu tehniku alternativne medicine. Ona je jedinstvena po sebi i zahtjeva primjenu po principima po kojima je stvoren život na zemlji. Svaka sličnost s bilo kojom drugom tehnikom ne smije vas zavarati da se upuštate u nešto za što niste sposobni i za što niste dobili odobrenje sile života.

Ova se tehnika otvaranja ne uči se na seminarima, ona se ne prenosi i ne može se naučiti. Za nju jednostavno morate biti pripremani od one sile koja vas je stvorila. Ovo je za sada jedina tehnika na zemlji ( ako se uopće može nazvati tehnikom) koja nije iskrivljena ljudskim emocijama, umom i pohlepnošću. Ona je dolje u mikrokozmosu jednaka kao i gore u makrokozmosu i obratno.

Sam pokušaj prijevare može doći samo od osobe koja nije svjesna sile o kojoj govorim. Otvaranje srca drugoj osobi može prouzročiti prestanak rada vašeg srca ako od sile života niste za to određeni i osposobljeni.

Za povezivanje životnom silom ne možete otvarati srce jogom, bioenergijom, reikijem, meditacijom ili bilo kojom drugom tehnikom . Srce i put prema izvoru vam može otvoriti samo netko tko je već na samom izvoru odabran od istog izvora.

Da bi shvatili ovo o čemu govorim navest ću samo jedan detalj

Osobe s otvorenim srcem zbog ogromne snage i sile, često ne mogu prisustvovati u neposrednoj blizini kad se otvara srce drugoj osobi. Ne mogu jer je prisutna ogromna sila koja ih plaši, ljulja, baca u trans i mijenja ritam srca jer poprimaju ritam osobe na kojoj se radi otvaranje.

Usprkos gornjem i donjem krvnom pritisku, usprkos broju otkucaja srca, svaka osoba na ovom svijetu ima drugačiji ritam otkucaja koji je jako bitan kod otvaranja. Taj ritam je naš kod, naša šifra po kojoj nas sila stvaranja raspoznaje i traži u gomili. To je naš jedinstveni ID broj koji dobivamo s rođenjem i prati nas cijeli život, pa i kad obolimo na srce i imamo bradikardiju ili tahikardiju.