Nakon dekodiranja srca mamino zdravstveno stanje se popravilo

Berislava poznajem 10-tak godina, pomogao je meni i mojoj obitelji. Prije devet mjeseci sam krenula sa dekodiranjem srca. Obzirom na manjak vremena dolazila sam kod Berislava u

intervalima. Dok smo dogovarali prvi termin, uz kavu dogodilo se čudo (samo smo pili kavu i šalili se ), slijedeći dan sam čitala časopis bez naočala, sada ih koristim za izrazito mala slova. Nakon drugog otvaranja krenuo je kaos u tijelu, jednu noć mi je tlak podivljao iako nisam nikad imala visok tlak. Kod svake emisije nuspojave su bile raznolike, u prvih tri do četiri otvaranja bilo je intenzivno probadanje oko srca, trnci i bolovi po svim dijelovima tijela, prsni koš mi je bio preuzak, osjećaj da mi se srce povećava, težina glave, osjećaj da nešto mora van, u odnosima na poslu i u bližoj okolino bilo je u prvo vrijeme turbulencija, napetosti, poneka svađa, sve se sada posložilo, potpuna promjena je nastupila kod mene i kod mojih kolega, prijatelja. Svi mi prilaze sa velikim osmijehom, obično je to raširenih ruku u zagrljaj.

Zdravstveno stanje moje mame se popravilo, lijekovi za tlak su smanjeni na minimum, za šećer po potrebi (rijetko).Nakon šestog otvaranja često mi se događa da me uhvati drhtavica od zime, nakon toga val vrućine, osjećaj da prštim od energije. Moji me prijatelji i kolege pitaju “na čemu si ti”,osmijeh ne silazi s lica. Teško mogu ponekad izraziti kako se osjećam, to se mora doživjeti.

Želim zahvaliti Berislavu za sav trud, Ivani i svima koji sudjeluju aktivno u metodi dekodiranja srca, jer su pomogli da se osjećam dobro da sam svojom promjenom – promijenila sam na dobro svoje najbliže i najmilije. I dalje ću njegovati svoje srce i sudjelovati i davati podršku Berislavu i Ivani.

 

Veliko Vam HVALA !
Snježana Weiss