Hvala Vam od srca što uživam u životu i svojoj obitelji

Berislava poznajem dosta dugo 13 godina recimo. Upoznali smo se preko moga brata. Moj sin Roko je kao mali imao problema s cestim upalama grla i visokim temperaturama. Jednm je Roko imao temperaturu preko 40, nismo nikako mogli spustit nazvala sam Berislava. Roko je lezao a moja mama je sijedila ispod Rokovih nogu, samo je rekla izgorit ce mi desna noga ! Naravno Roku je pala temperatura. Jednom smo bili na moru Roko i moj muz Kreso imali su oboje visoku temperaturu, isto nisam uspijela spustit nazvala sam Berislava koji mi je rekao da ce pomoci ali neka krenem prema doktoru ili hitnoj.

Dok smo mi stigli na hitnu ni jedan vise nije imao temperaturu. Moj Roko od tada nikad vise nije imao temperature tako visoke a s grlom nikakvih problema. Roka sam i vodila kod Berislava. Moj tata je volio popit ali s godinama bilo bi dosta !Tata zavrsava u bolnic, pada u delirij, pokusao je skocit kroz prozor. Doktori mi otvoreno govore da nece docekati jutro i da zovemo rodbinu da ga vide jel smrt mu je na vratima. Zovem Berislava koji pomaze tati. Svanulo jutro doktori u cudu ,”gle on nije umro”,nato sam dosla kod Berislava u Vlasku s bocom vode koju bi nosila poslije tati. Tata je dosao kuci ,ali tata kad je bio bolje opet po svom i Berislav mu je svaki puta pomogao. Andriju sam dovela s 3 mjeseca imao je bonholitis, gdje mu je bilo bolje..,mama koja je bila na tabletama za masnocu, stitnjacu kako je bila kod Berislava vec 12 god.nije popila tablete…….I tako dugo me nije bilo kod Berislava ! Moj muz je otisao psihicki ,poceo si je slagat filmove da ga varam, da sam nevjerna, te da ce se ubit ….vodila ga psihijatrici, dala mu tablete i ništa. Htijela sam nazvat Berislava ali me bilo sram nakon toliko godina. Nato je moj muz poceo piti lunjati po gradu bez pravca. Mama je rekla zovi Berislava.

Tako je i bilo dogovorili se kad da dodemo. Dolazim kod Berislava i to vise nije kao prije . Tu upoznajem Ivanu jednu divnu i toplu osobu.Sve im ispricamo.  Kreso je mozda jos par puta dosao i vise ne ,.Krenula sam s dekodiranjem srca, kod svakog dekodiranja nova promjena. S menom je znao dolazit Andrija radi mokrenja i agresije, ….. proslo  .Bila sam na normabelima i tabletama za glavu kad sam normabel popila zadnji put ne sjecam se, moj muz je ponovno onaj moj stari Kreso moja velika dobricina i ljubav.Moj Roko s loseg ucenika sada 4-5 ,problemi s mamom i bratom, sve se smirilo .Dosla sam blokirana po racunima sad odblokirana sredila sve dugove .A ndrija zavrsio na zaraznoj brzo smo dosli kuci.Moj zivot otkad sam dekodirala srce,je sasvim nesto drugo .Djeca su prva primjetila da vise ne vicem i da nisam nervozna.Na poslu mi svi govore kako se stalno smijem ,da smijem se nisam se smijala dok nisam dekodirala srce bila sam zivac.Kresin nalaz tumora na glavi negativan,moja biopsija dojke negativna.Mogla bi jos pisat i pisat. Za moju promjenu u zivotu, za sve dobro sto me prati, za sve ovo zasluzni su Berislav i Ivana .

Evo ovaj potres nebi ovako prolazila smireno, Kresina samoizolacija,pada mu psiha nece jest poziv Berislava i Ivane je bio dovoljan.Ja mogu pisat i pisat jer i imam sta ,ali ne mozete sve dobit na dlanu dekodirajte srce,budite na istini i slusajte Berislava i Ivanu .BERISLAVE I IVANA HVALA VAM OD SRCA STO UZIVAM U ZIVOTU I SVOJOJ OBITELJI.HVALA !