Draga Ivana i Bero – Čovjek sa velikim srcem

Ponovno imam potrebu podijeliti događaje sa Vama. Ne znam da li je to bitno i da li je uopće povezano sa snagom srca jednostavno čudno mi je bilo. Tijekom tjedna mi se čini da je sve normalno – par puta me je toplina oblila ali ne toliko puta kao prošli tjedan, par puta su me kapci jako svrbjeli – baš gornji kapci (nikad do sada nisu) i par puta me je držala na kratko bol u predjelu srca ( moja uobičajena „kao mantra“ koju ja sebi ponavljam kada me zaboli nešto ili se čudno dogodi je „srce sve mijenja…srce sve može…srce sve liječi…“ i tada prođe ).

Sve to mi se činilo normalnim i prirodnim no u subotu ujutro između 8 i 9 dok sam slušala radio u autu na momenat se netko ubacio u frekvenciju (ličilo je na muški glas) i ne bih obraćala pažnju da 7-8 minuta kasnije i 15km dalje od tog mjesta (dakle gdje nije bilo ni brodova ni drugih vrsta radio emitiranja) se ponovo na momenat netko ubacio u frekvenciju (ovaj put je ličilo na ženski glas)…dobro…i to je prošlo – malo neobično ali objašnjivo. Medjutim popodne izmedju 17 i 18 sati uhvatio me je san i ja sam odspavala do 7 i 20 ujutro! Skoro 14 sati ?! E to mi nije objašnjivo, znam dosta spavati ali toliko baš nikad nisam ( možda u mladosti jednom nakon 3 neprospavane noći)…i nisam ništa radila da bih se premorila…Cijeli jučerašnji dan sam bila kao Asterix na čarobnom napitku – puna energije.

No, dobro, sve bih to još nekako objasnila ali noćas (ne znam koje doba je bilo jer sam samo osjetila da je u redu i nastavila spavati) me je probudilo neki jaki metalni zvuk sličan onome kao kada se naštimavala frekvencija na starim radijima ali jako i prodorno, dovoljno prodorno da me probudi. Eto – ne znam da li Vam zvučim smiješno, ali morala sam Vam ispričati to. Živim na prilično tihom mjestu i nema čudnih zvukova osim mora, vjetra i mirnih susjeda pa mi je ovo, onako zaredom , par neuobičajenih događaja bilo čudno.

Inače ja se odlično osjećam, popravljaju mi se stvari na koje više nisam ni obraćala pažnju.

Puno puno Vam hvala na svemu!
Imate prekrasna srca!
Lijep pozdrav i veliko HVALA od srca,

Slavica V. – Krk