Bolest mojeg unuka Tina vratila je Berislava u moj život

Berislava sam upoznala 2007. godine. Zdravlje mi je bilo ozbiljno narušeno. Jednog jutra se nisam mogla dignuti iz kreveta zbog vrtoglavica, mučnine, povraćanja. Doktor je propisao antidepresive i mirovanje. Kolaps je nastao zbog strahova koje sam skupljala cijeli život. Nakon tjedan dana spavanja, odlučila sam da moram nešto poduzeti, a i čekale su me poslovne obaveze.

U jednom časopisu nasumce odabrala sam Berislava za svog spasioca. Berislav je odmah dijagnosticirao o čemu je problem. Čekao ga je veliki posao čišćenja svih nakupina negativnih emocija koje su razarale moje tijelo i psihu, a skupila sam ih tokom ne baš lijepog života. Nakon njegovih tretmana osjećala sam se odlično te nastavila normalno živjeti i raditi. Kasnije se na tretmane pridružuje kćerka Marina kojoj je izliječio depresije. U godinama koje su uslijedile događalo se mnogo toga i lijepog i ružnog. Godine 2014. ostajem udovica, suprug umire naglo od srčanog udara. Opet se treba prilagoditi na novi način života.
Marina se udaje, rodio se Tin. Sve je u redu, zdravo dijete kojem se jednog dana umiri, prestane jesti i piti i završi u bolnici.

Sa četrnaest mjeseci dana 09.01.2018. godine ima operaciju crijeva (zaplitaj crijeva). Dijagnoza je postavljena nakon tri dana tako da je situacija bila kritična i odrezano je 40 cm crijeva. Nakon tjedan dana pušten je kući, ali 19. 01. 2018 slijedi još jedna operacija jer je došlo do sljepljivanja crijeva. Operacija uspješno obavljena, ali nakon deset dana opet operacija jer su se crijeva opet slijepila, ovaj puta dobiva stomu (vrećicu) i oporavak ide teže jer hrana jako brzo prolazi kroz crijeva i na vrećicu izlazi van. Svakim danom sve je mršaviji i slabiji a čeka ga još jedna operacija, spajanje tankog i debelog crijeva. Na zahtjev roditelja boravi na pedijatriji sa nadom da će se oporaviti ali situacija se ne mijenja. U dogovoru sa kćeri Marinom zovem Berislava i dogovaramo tretman u Srcu. Bilo je to dana 13. 03. 2018. godine. Taj dan Tin prestaje jesti i piti i odlazi u bolnicu.

Tog petka boravim u Srcu i Berislav radi tretman, pred večer razgovaram sa kćeri, Tin počinje jesti i piti. Od tog petka Berislav nesebično svaki dan u deset sati na daljinu radi tretman (uključujući i nedjelje). Za tretmane ne želi uzeti novčanu naknadu. Petkom dolazim u Srce. Oporavak je uspješan i brz. Dana 22.03.2018 obavljena i četvrta operacija, spojena su crijeva.

Berislav i dalje radi tretmane i oporavak je uspješan, nakon tjedan dana pušten je iz bolnice i oporavlja se vrtoglavom brzinom. Tjedan dana nakon operacije Berislav prestaje sa svakodnevnim tretmanima. Ja nastavljam i dalje dolazili u Srce. Prilikom kontrola kod liječnika čuđenje kako se dijete tako brzo oporavilo. Danas je Tin veseo, živahno, radoznalo i prilično zahtjevno dijete. Od tog petka 13.3 2018. kada sam ponovo došla Berislavu ništa više nije isto. Došla sam prestrašena za život unuka, ali i za zdravlje kćeri Marine kojoj je to bilo veliko životno iskušenje koje je trebala izdržati. U početku bila sam sva ukočena i sva u umu i nisam bila svjesna što se događa. Polako sam se počela opuštati uz snažnu energiju koja je prisutna u Srcu. Kada sam došla sve mi je bilo nepoznato i strano. I nije ni malo ličilo na ono što je bilo prije deset godina. Nastojala sam upamtiti svaku informaciju koju sam čula, a pomogao mi je GVM radio kao i članovi koji su pričali o svojim pozitivnim iskustvima. Rezultat Berislavovog rada vidjela sam kod kuće, to je bilo čudo. Nastavila sam uporno dolaziti skoro svaki petak i svaki puta sam bila sve otvorenija, a i energija je bila sve jača. Kakav je to osjećaj to se mora doći i osjetiti, teško je opisati riječima.

Prošla sam dekodiranje srca (šest otvaranja srca). Već tijekom procesa dekodiranja srca događale su se pozitivne promjene u mojem životu i životima mojih bližnjih. Nakon dekodiranja srca sve više sam svjesna kakve su to velike promjene i što sam sve dobila. Još se jako mučim sa umom i osobnošću.
Moje zdravlje se vidno popravlja, kralježnica sve manje boli, ukočenost lumbalnog dijela kralježnice puno manja, cirkulacija u nogama normalna , mogu čitati bez naočala, glava ne boli, pritisak oko srca popustio. Prehlade koje sam stalno imala veoma su rijetke. Jako dugo su me svrbjelo na leđima između lopatica i to je nestalo. Grč na desnoj strani trbuha nestao. Snovi su bili intenzivni i u njima su se pojavili svi pokojnici s kojima sam bila u bilo kakvoj vezi. Ostala je napetost, ali i nju sve više otpuštam.

Marini prestale stalne glavobolje, pritisak oko srca, a bolovi u kičmi su puno manji, ovise o tome koliko je angažirana oko Tina. U vrijeme Tinove bolesti jedan puta je imala napad panike, više se nije ponovilo.
Sa puno strpljenja i ljubavi odgaja Tina. Kazimir je imao glavobolje koje su sada rjeđe, a u nekoliko navrat imao je vrtoglavicu koja se nije ponovila.

Odnosi u obitelji vidno su poboljšani, komunikacija sa zetom dobra, a Marina je opuštenija. Što se tiče prijatelja i poznanika, neki su nestali, ali pojavljuju se novi. Poslovni odnosi u našoj privatnoj firmi drugačiji su u odnosu na ranije razdoblje. Firma je financijski stabilna. Neki korisnici naših usluga su otišli (bili su problematični), a došli su novi. Stah da prihodi neće biti dostatni za sve troškove jednostavno je nestao. Radna atmosfera je ugodna i sukobi sa klijentima veoma su rijetki.

HVALA Berislavu i Ivani što su mi promijenili život na bolje. HVALA Ivani na podršci i savjetima. Hvala mom Tinu što me vratio natrag u Berislavovo veliko nesebično SRCE