UZ BERISLAVA I IVANU VRATIO SE ŽIVOT U MOJU OBITELJ

Berislava i Ivanu upoznala samu 08.mj.2019 godine,kada sam po prvi puta došla u Srce sa gđom.SlavicomC. Imala sam problema sa kćerkom Mateom koja je živjela sa dečkom i koji ju je psihički i fizički zlostavljao, te se nije htjela vratiti kući. Odnosi u obitelji bili su jako loši. Kada sam Berislavu rekla o čemu se radi,rekao je da će mi pomoći vratiti kćer kući samo ako ja to želim, te da se i ja moram promjeniti kako bi pomogla njoj. Poslije prvog susreta sa Berislavom, Matea se počela javljati i povremeno dolaziti kući. Nakon mjesec i pol, Matea se vratila kući i krenula samnom u Srce. Život u obitelji promjenio se iz temelja. Postala je opuštenija, otvorenija, pričajući što je sve prošla. Uz Berislavovu i Ivaninu pomoć odnosi u obitelji su se vidno popravili.

Krenula sam sa dekodiranjem srca, nešto novo i drugačije, posebno jaka energija, pojačani otkucaji srca,ljuljanje tijela. Svako sljedeće dekodiranje bilo je jače i snažnije, nove reakcije, žarenje i probadanje u srcu, pulsiranje i titranje u tijelu. U toku dekodiranja počele su se događati promjene u obitelji. Matea je napredovala na poslu, sin je napredovao u sportu, a mlađa kćerka imala je sve bolji odnos sa sestrom (prije su se uvijek svađale). Financiska situacija se popravila. Vratila se sreća, mir i sloga u našu obitelj. Krajem drugog mjeseca Matea je dobila poziv za sud u Jastrebarskom. Tužila ju je mama bivšeg dečka za nešto što nije napravila. Uz pomoć Berislava, dokazala je da nije kriva i sud ju je oslobodio optužbe.

Imala sam strah od vožnje,zahvaljujući Berislavu taj strah je nestao.S vaki odlazak u Srce čekala sam sa veseljem, bila sam sretna i svaki puta sam dobila poticaj za dalje.

Prije deset godina suprug je napravio suicid. Nikada nikom nisam rekla kakav je zapravo bio moj život s njim. Prve osobe kojima sam izrekla svoju tajnu su Berislav, Ivana i Slavica. Razgovarala sam o tome sa Berislavom koji mi rekao da je sumnjiva njegova smrt, s obzirom da je radio u Amerčkom  veleposlanstvu. Berislav i Ivana su mi savjetovali da sve ispričam djeci. Bilo me je strah kako će reagirati, jer su živjeli u uvjerenju da je u obitelji vladala idila i sklad. Sve ove godine lagala sam sebi i njima. Rekavši im istinu skinula sam veliki teret s leđa.

Odnosi sa mamom su se znatno popravili. Prije je upravljala mojim životom. Sve je moralo biti po njenom i nikada nije bilo dobro što sam napravila. Tako je bilo i sa sestrom, nije bila uz mene kada mi je bilo teško u životu. Uz Berislava i Ivanu, uz njihovu podršku, znajući da nisam sama, donijela sam odluku da i to promjenim. Prije četiri godine operirala sam lijevo koljeno. Uvijek sam tu nogu čuvala i oslanjala se na desnu nogu. Od tada nisam mogla više trčati i duže hodati. S vremenom me počelo boliti i desno koljeno. Nakon Berislavovog djelovanja od 6 sekundi, desno koljeno me više nikada nije zaboljelo.Tada sam počela trčati i duže hodati i sada lakše mogu obavljati sve poslove.

Odnos sa muževom sestrom bio je nikakav. Nismo se vidjele skoro tri godine,samo povremeno čule .Jednog dana nas je nazvala i opravdavala se da nije tako trebalo biti. Nakon par dana otišla sam k njoj i razgovarale smo i shvatila je da treba prošlost zaboraviti i gledati u budućnost. S obzirom da nema svoje djece, moja djeca joj puno znače. Nakon dekodiranja život je postao lijep, pun smjeha, sklada i veselja. Tada sam počela padati u svom djelovanju. Povrijedila sam Berislava riječima bez osjećaja. Počela sam tonuti sve dublje i dublje. Berislav mi je predlagao da odustanem, ali ja to ne želim. Želim učiti kako djelovati,kako razviti osjećaj i pozicionirati se na istini.Iako sam u jednom trenutku odlučila odustati, prevagnula je želja za učenjem da pomognem sebi i svojoj obitelji. Berislav mi je dozvolio da nastavim, ali ispočetka. Nakon te moje odluke Matea je otišla sa izgovorom da ide kod prijateljice i nije mi se javljala pet dana. Samo je poslala svaki dan jednu poruku da će doći naveće i nije došla. Prijateljica s posla mi je savjetovala da prijavim njen nestanak policiji. Berislav mi je savjetovao da sačekam još do naveče, da će on djelovati svojim osjećajem na Mateu. Matea se istu veče vratila kući. Sada sam odlučna da promjenim sebe slušajući u potpunosti savjete Berislava i Ivane, jer mi u životu nikada nitko nije toliko pomogao kao Berislav i Ivana. Nije me Berislav ostavio ni kaada sam mu  izgovorila da nisam za njega imala osjećaj. Kroz razgovore,savjete, smjernice i podršku koju mi Berislav daje imam veliku  volju i želju da se vratim  na jedini pravi put…put istine. Hvala Vam Berislave i Ivana što sve činite za mene i moju obitelj i što ne odustajete od mene kada nisam znala kako dalje nastaviti sa životom. Hvala Slavici što me dovela u Srce gdje sam upoznala dvoje divnih ljudi sa najvećim razumijevanjem da me izvedu na pravi put.

Ljiljana Severec