HVALA TI BERISLAVE ŠTO SAM JOŠ UVIJEK NA OVOJ PLANETI!

Sestrična Zrinka me dovela k Berislavu davne 2005. godine jer sam imala velikih problema s menstrualnim ciklusima. Imala sam policistine jajnike i ciklusi su bili neredoviti. Bila su dovoljna 3 tretmana da se funkcija mojih jajnika dovede u red.

U 4. mj. 2006. doznajem da imam rak na grliću maternice. Operirana sam u 6. mjesecu i mislim kako sam riješila problem. Međutim kroz kratko vrijeme rak se vratio. Saznajem da imam HPV virus najgoreg tipa. Liječnici su odlučili vaditi mi maternicu jer nemaju drugog izbora. U to vrijeme imala sam samo 36 godina i Domagoja koji je tada imao 2 godine. Ponovno sam potražila Berislavovu pomoć. On mi nesebično pomaže. Dolazila sam nekoliko puta na tretmane i bila izliječena. Našim liječnicima više nisam vjerovala te sam odlučila otići kod Dr. Grljušića koji je živio i radio u Švicarskoj,a povremeno imao praksu u RH, na pregled . Liječnik je pregledao moje nalaze ,pregledao mene i ustanovio da sam zdrava . Shvatio je da sam potražila pomoć izvan medicine! Pohvalio je Berislavov rad . PAP-a test i test na HPV virus bili su negativni. Do dana današnjeg rak se više nije vratilo.

2010. godine bila sam trudna s blizancima. Pošto je grlić maternice bio skraćen morala sam na šivanje da bi se trudnoća mogla održati. Sve se komplicira i 10.7.2010. puca mi vodenjak. Morala sam u 21. tjednu trudnoće na prinudni porod. Pošto je trudnoća relativno mala ,a ja nisam prvorotkinja smatrali su da će to ići brzo i lako. Međutim potrajalo je cijeli dan. Dobila sam temperaturu ,međutim na to nitko nije obraćao pažnju. Navečer oko 21 h dobivam groznicu,temp.41 C i tresem se da se sa mnom trese i bolnički krevet. U to dolazi suprug. Liječnici ne znaju što mi je. Smatraju da od dripa ne mogu biti takve reakcije. Suprug traži da nešto poduzmu ,a oni ne znaju što bi. Zamolim supruga da mi nazove Berislava. Mucajući od groznice uspjela sam Berislavu izgovoriti „SPASI ME, MOLIM TE!“! Nakon par sekundi ja sam se smirila. Temperatura je počela padati. Tek tada je sestra potrčala izvaditi mi krv. Nakon nekih 2 sata stigli su nalazi i dali su mi intravenozno antibiotik. Nalazi su pokazali sepsu. Naime u maternicu mi je ušla bakterija enterokok koja je sve uzrokovala.

Bez Berislavove pomoći ja danas sigurna sam ne bi bila ovdje među vama!

2015. godine krenula sam na dekodiranje srca, tada novu Berislavovu metodu ,ali sam se prepala, nisam shvaćala i odustala nakon prvog dekodiranja. 2016. u jesen imala sam velikih problema s lumbalnim dijelom kralježnice. Dva kiropraktičara , posebna masaža, osteopat, fizoterapije nisu pomogle. Bilo me sram zvati Berslava jer se dugo nisam javila. U 11. mjesecu 2019. g. na poziv sestrične Zrinke ponovno dolazim u Srce. Upoznajem i prekrasnu Ivanu. Dobivam drugu priliku. Problem s kičmom još uvijek nije bio riješen. Imala sam diskus herniu i bila u predoperativnom stanju. Berislav me upoznaje sa svojom metodom Snagom srca te mi preporučuje i dekodiranje srca. U toku dolaska u Srce imam sve veće probleme s kičmom ,do te mjere da jedva hodam. Dekodiranje srca i život na ISTINI mijenja moju kičmu do te mjere da mogu raditi sve ,a da me ne boli. Mijenjam se i ja. Bila sam u jako lošem psihološkom stanju zbog čega je patila cijela obitelj. Uz Berislavovu i Ivaninu pomoć, slušajući njihove savjete ponovno sam sretna. Smijem se, pozitivna sam. Bolja sam svom mužu i djeci.

Snagom srca, životom na istini , dekodiranjem srca ,suosjećanjem život se mijenja ne na bolje nego na onakav kakav treba biti!

Hvala Berislavu i Ivani što su nam sve to omogućili!
Silvija H. Sesvete