Puno puta je pomogao čitavoj mojoj obitelji i meni

Berislava poznajem već gotovo deset godina i kroz to vrijeme puno puta je pomogao čitavoj mojoj obitelji i meni. Berislav je čovjek kojeg neizmjerno poštujem i kojem vjerujem.

Iz toga razloga odmah nakon što su započeli Tretmani snagom srca i Emisije snagom srca uključila sam se i kada je Berislav ocijenio da sam spremna za to prošla sam i postupak dekodiranja srca.

U cijelom tom periodu događale su se različite zbunjujuće reakcije ( tlak koji je varirao, bolovi u srcu), ali isto tako odmah i lakše prihvaćanje problema, smireniji pristup svemu i više energije.

U samim počecima Tretmana snagom srca počela sam iz sebe izvlačiti sve kroz godine nagomilane i skrivene loše događaje, strahove, tuge- otvorila sam “Pandorinu kutiju” i nije bilo lako, ali je očito bilo potrebno da nakon toga krenem dalje.

Ono što je bilo najteže je isprazniti um , polako sam to savladavala i radim na tome još uvijek. Više puta dok sam bila s Berislavom svjedočila sam “ čudima”, ne znam kako drugačije to opisati- zastoj u vremenu, podmlađivanje za 10-15 godina. Počele su se događati i druge neobjašnjive stvari kroz koje sam se uvjeravala u snagu srca. U mom životu i privatnom i poslovnom odnosi su postali bolji, komunikacija lakša, ljudi otvoreniji, a ja pozitivnija.

Drugačije gledam na život i ljude oko sebe, spavam manje a energije imam više. Mogla bih pisati još puno , ali otvorila sam srce i sada idem dalje, a onda ću napisati i nastavak ovog svjedočanstva.

Hvala Berislavu što mi je omogućio da otvorim srce i budem dio ovih neopisivih događanja, što je ČOVJEK s velikim srcem koji pomaže mnogima od nas i olakšava nam život. Isto tako hvala Ivani na podršci koju mi pruža.

Jasna K. – Zagreb