Moje svjedočanstvo, što se događa kad se dekodira srce

Berislava poznajem već deset godina. Krenula sam k njemu zbog sina, zbog epilepsije koju smo uspješno riješili. On mi je uvijek bio (i je) na raspolaganju za sve probleme, čovjek kojem

neizmjerno vjerujem i zahvalna sam mu za sve što je napravio za mene, moju užu i širu obitelj.

Uključio me u tretman Snagom srca od početka. U dva tretmana riješili smo moju bol u skočnom zglobu na nozi, koja nije prolazila nijednom metodom. Redovito sudjelujem u emisijama Snagom srca s tim da sam prošla i otvaranje srca u šest otvaranja .Samo uz emisije imala sam razne reakcije od strahova, borbe sa umom ( koja je najgora), bolova u prsima, smušenosti, naleta energije, vrućine, hladnoće, Dugo mi je trebalo da se odučim na samo otvaranje srca. Kod otvaranja srca reakcije su bile slične, ali ja se nakon otvaranja osjećam i djelujem drugačije.

Neke osobe s kojima nisam bila u kontaktu godinama, ponovno sam se pojavile u mom životu, ali istovremeno neke su se i udaljile. Još uvijek imam razne reakcije, ali to manje više svi prolazimo, moram priznat najteže se boriti s umom, ali odlaskom na radio u emisiju i osobnim odlaskom kod Berislava čuješ da se i drugi osjećaju slično. Vidiš da nisi sam, pa tako se nadam da će i moje svjedočanstvo nekome olakšati njegov put otvaranja srca.

Moje zdrvstveno stanje se promijenilo i fizičko i psihički. Ljudi me drugačije doživljavaju, ali i ja njih. Osjećam se sigurnijom, jačom, borim se za sebe, rasterećenija sam, opuštenija. Moja obitelj se promijenila, svi se bolje osjećamo i razumijemo.

Berislave hvala Vam na svakoj utrošenoj minuti na mene (a to znači i na moju obitelj). Moram se zahvaliti i Ivani na savjetima i podršci.

 

Andrea Grgić – Bjelovar