Kako se dekodira srce

Dekodiranje srca je fizički postupak prilikom kojeg se otkriva jedinstveni kod osobe i istovremeno vrši dekodiranje po algoritmu dobivenih rezultata. Osnova dekodiranja je binarni takt srčanog ritma i frekvencijskog zapisa na reciprocitetu dobivenih podataka.

Dekodiranje je u stvari povezivanje sa samim sobom i sa izvornim kodom nakon kojeg cijeli život ostajemo frekvencijski povezani na višu frekvenciju, izvor života i silu koja nas je stvorila.

Za dekodiranje srca najprije je potrebna želja i pristanak osobe koja želi otvoriti svoje srce. Osoba mora biti sigurna da to želi i treba joj unaprijed objasniti koje su reakcije nakon dekodiranja srca.

Prije samog dekodiranja srca potreban je detaljan razgovor s osobom i otkrivanje njezinog jedinstvenog koda i srčanog ritma. Potrebno se spojiti na frekvenciju izvora, dovesti snagu izvora u srce osobe i osobu povezati s njime.

Za potpuno dekodiranje srca potrebno je izvršiti šest dekodiranja kojima originalnu frekvenciju ( snagu i silu izvora ) dovodimo u srce osobe. Srce se otvara već nakon prvog kontakt tretmana, intenzitet i postotak varira od osobe do osobe. Nakon šestog dekodiranja srce je potpuno dekodirano i na višoj frekvenciji. Kontakt s izvorom i stvaralačkom silom je u punoj snazi i od djelovanja same osobe ovisi kojom će brzinom i snagom taj postotak povećavati.

Nakon dekodiranja srca osoba se educira kako može u svakom podići svoju staničnu frekvenciju, stupiti u kontakt s izvorom i kako dekodirano srce koristiti u raznim situacijama