Ispravna adresa za sigurnu dostavu

Najveći problem kod većine pojedinaca za dobivanje blagodati Izvora je dualnost ili pogrešna adresa. Podvojena ličnost, dvostruko djelovanje, promjena emocija, misli i stavova kao i svaka druga dvostrukost je nepremostiva zapreka za primanje poslanih darova od sile koja nas je stvorila.

Istina i laž, ljutnja i smijeh, mržnja i ljubav, tuga i euforija, suosjećanje i bezobzirnost, bogatstvo i siromaštvo, bolest i zdravlje, usamljenost i zaljubljenost, samo su neke od dualnosti koje nosimo u sebi ili ih djelovanjem svakodnevno izražavamo prema okolini.

Znam da će većina odmah pomisliti da je to sasvim normalno u našim životima, da ništa ne traje vječno i da se s vremenom neke situacije u našim životima neminovno mijenjaju. Da s vremenom, ali ne i nekoliko puta u roku jednog sata. Noć i dan ne mogu biti istovremeno, mora postojati određeni period ( vrijeme ) izmjene ili promijene.

Pilotu koji nije obučen za noćni let ili let na avionu koji nije opremljen za let u otežanim uvjetima , zasigurno nije svejedno da li će letjeti po danu ili noći. Poštaru koji vam treba dostaviti paket nije baš svejedno ako istovremeno ste prijavljeni na dvije adrese i svako malo boravite na drugoj. Sigurno će kroz svoje dostave više puta otići na drugu od one u kojoj trenutno boravite.

Ako ste nasmijani onda vam trenutno smijeh nije potreban. A ako vam je i potreban i ako vam ga netko tko vas je stvorio treba dostaviti, ja vas moram pitati, a gdje, gdje se vi trenutno nalazite, što je vama zapravo potrebno i koja je vaša stvarnost.

Da li ste VI…. vi kad lažete ili kad govorite istinu. Da li je vaš život težak kad ste tužni ili veseli i ako je vaš život lagan, …kada…..kad se smijete ili kad ste tužni.

Ako odemo u realnost ( istinu svih istina ), vaše djelovanje je zapravo jedna velika dualnost u kojoj je teško procijeniti što vi zapravo, želite, trebate, kada i kako.

Kako da dobijete pomoć čak i ako ste nepokretni, kad je zapravo kroz izmjenu svojih dualnosti niti ne želite. Čas govorite da želite, čas vam pomoć nije potrebna, a u obadvije dualnosti je jedina istina da nikako i nikad ne djelujete.

Iz osobnog iskustva govorim da većina na komentarima napiše poruku podilaženja u stilu da su dobro, iz pristojnosti pozdrave druge prisutne, a iz gluposti još napišu neki savjet za ostale.

Ali istina svih istina, odnosno realnost je sasvim drugačija. Prije ispisane poruke možda manje od pet minuta su me kontaktirali u emotivno misaonom stanju koje je sasvim suprotno od onog što su ispisali na komentarima. Ista je stvar ako kontradiktornost uslijedi i pet minuta poslije ispisane poruke.

Zar mislite da dualnošću, podilaženjem, lažima i lijenošću možete dobiti nešto od Izvora ( govorim o sili koja vas je stvorila ). Sad ga zatražite vodu, on vam je nosi, ali više niste žedni, sad bi malo kokica ili čipsa. Sad bi zdravlje, a nekoliko trenutaka kasnije vam ono nije više važno.

Kako je vas moguće dočekati sa darovima Izvora kad nekoliko minuta trčite u jednu stranu, a nakon samo nekoliko minuta u drugu stranu.

Siguran sam da većina zna o čemu govorim i bilo bi dobro kad bi iskreno priznali da nisu sami sebi jasni, a ne da lažu i uvjeravaju druge da žele promjenu, djelovanje i da su spremni za blagodati što nam ih može dati samo onaj koji nas je stvorio.

Možda je čudo medicine kad nekom povrati vid ili kad nekog nepokretnog digne iz kreveta, ali za onog koji vas je stvorio je to sasvim realno. Što je vaša nepokretna ruka ili noga u odnosu na cijelo tijelo, zar to nisu samo pojedini dijelovi u odnosu na vašu cjelovitost stvorenu od Izvora.

Dualnost se savladava na način da se ona zamijeni istinom ( realnošću ). Dualnost se očitava kroz trenutno ispoljavanje emocija i misli, a do istine se dolazi svjedočenjem o darovima Izvora. Kada komentirate i svjedočite o istinitim reakcijama i promjenama, vi zapravo svoj život predajete u ruke onoj slili koja vas je stvorila.

Trenutne emocije i misli kao što su laž, ljutnja, smijeh, mržnja, ljubav, tuga, euforija, suosjećanje, bezobzirnost, bogatstvo, siromaštvo, bolest, zdravlje, usamljenost, zaljubljenost i ostalo, samo su pretjerana osobnost, ali kad svjedočite o promjenama istog trenutka iz pretjerane osobnosti prelazite na realnost i otvoreni ste za dalji napredak.

Ako usprkos dobivenim milostima i dalje ističete pretjeranu osobnost, Izvor se nakon nekog vremena povlači i tu je kraj. I najmanji dar od Izvora treba prihvatiti srcem da bi slijedeći bio veći.

Istina i samo istina će vam omogućiti napredak i rješavanje svih problema i stanja. Kad istu stvar prezentirate na dva načina, zapravo ste na dvije suprotne adrese, na dva stajališta. Mogu vas s pravom pitati slijedeće: koja je od tih vaših dviju istina realnost i gdje vi to stanujete.

Ispravna adresa za sigurnu dostavu je istina i samo stanujući na istini možete očekivati brzu, sigurnu i kvalitetnu dostavu od Izvora. Ispravno djelovanje je uvjet za dobru adresu na kojoj je moguća sigurna dostava.

Samo svjedočenjem ne bacate darove od stvoritelja. Kad jednom bacite dar koji ste dobili ( ne svjedočite, nije vam važan ili vam se čini da ste zaslužili veći ), teško možete očekivati slijedeći. kad svjedočite o svakom daru, vi zapravo na krilima istine prelazite, a da to ni ne primjećujete, iz pretjerane osobnosti u istinu Izvora. Pa zar to nije i najlakši način djelovanja. Ne trebate mudrovati što i kako. Dovoljno je samo prepoznavati što dobivamo i na pravom smo putu.