Zahvala na emisiji snagom srca i Berislavu Hermeščecu za poklonjeno zdravlje

Nadam se da svi koji otvorite ovu zahvalu i pročitate je možda shvatiti kakvo neprocjenjivo blago i bogatstvo dobivate u emisiji snagom srca, a to je zdravlje. Zdravlje ne možemo kupiti novcem, pa da imamo ne znam koliko, neće nam pomoći.

Unazad više od mjesec dana sudjelujem u emisiji Snagom srca, a uključila sam se zahvaljujući mojoj divnoj prijateljici koja je svoje zdravlje dobila ne zahvaljući doktorima i medicini, već Berislavu Hermeščecu.

Prve emisije slušala sam bez registracije, jer tada nije bila potrebna i već tada se moje stanje drastično poboljšalo, a crvenilo na licu, prsima i leđima počelo povlačiti. Uglavnom, bolujem od neizlječive, teške bolesti (SEL-sistemski eritemski lupus) koja se ne povlači, već samo ima faze kada je bolje i gore.

Osipi su strašni, a da ne govorim koliko je gore kada se pojavi sunce, van ne izlazim. Nakon prve emisije, osip se povukao, što je mene ne malo iznenadilo, jer ujutro mi je lice bilo čisto. Na moju sreću, a i na sreću svih drugih koji imaju privilegiju slušati emisiju snagom srca, moj osip je potpuno nestao. Nevjerovatan je osjećaj da nakon toliko godina zatvorenosti odem van na sunce bez šešira i straha da će mi lice biti kao spaljeno.

Ne pronalazim riječi zahvale za ovaj dar koji sam, opet naglašavam DOBILA, jer to se dobiva jednom u životu. Mislim i znam da ne možete prevariti onoga tko Vam to daruje, jer sam to osjetila na sebi. Zašto su ljudi nezahvalni na poklonu, a skupo plaćaju doktore do kojih je nemoguće doći, a na kraju upitno kolika je pomoć.

Ne znamo cijeniti poklonjeno. Zahvaljujući emisiji snagom srca, bolja sam i pozitivnija osoba, više ne gledam ljude istim očima, cijenim i poštujem mišljenja, ali i oštro osuđujem nepravdu. Izgleda da sam ipak ovo prava ja, a ne ono što je život i bolest napravila od mene. I na kraju, od srca, koje se otvorilo.

zahvaljujem beskrajno Berislavu Hermeščecu, koji je nesebično taj dar poklonio

Irena H. – Zagreb