Više nema nesanice i bolova u prstima

Završivši šest tretmana dekodiranja srca, odlučila sam podijeliti svoje iskustvo. Već poslije prvog tretmana otvaranja srca osjećala sam se posve drugačije, nekako ni umorna, ni odmorna, ni pospana i zijevanje je bilo neumoljivo.

Nakon drugog i trećeg otvaranja srca jako mi se spavalo, a do tad sam patila od nesanice koja je nestala. Također nisam osjećala bol u prstima na obije ruke kao prije a upravo taj bol me je doveo kod čovjeka koji ima razumijevanje za sve nas, ali i dušu i veliko srce, hvala ti Berislav. Evo zašto to kažem; poslije četvrtog tretmana otvaranja srca bol u mojim prstima je potpuno nestala, a nakon dugog niza godina počela sam sanjati i zapamtiti sto sam sanjala. Nakon petog odekodiranja srca javljale su mi se prijateljice koje godinama nisam čula, a mislila sam da su zaboravile na mene i na vrijeme kada smo dijelile dobro i zlo. U tom periodu sam bila dosta tužna i suze nisam mogla zaustaviti, no nakon toga osjetila sam veliko olakšanje kao da mi je pao kamen sa srca.

Mnoge druge stvari u mojem životu su se promijenile na bolje ne samo da su me prestali boljeti prsti već je bol u leđima također je nestao, kao i glavobolje (migrene), i osjećam se puna elana i daleko smirenija no sto sam bila prije.

Danas, nakon šestog otvaranja srca, osjećala sam se umorno i pomalo tužno, ali znam da ću već sutra biti ok. Zapravo kod mene se sve promijenilo na bolje, moje razmišljanje je pozitivno, nema vise strahova, jednostavno prihvaćam sto mora biti, biti će. Dodala bih samo da pri svakom tretmanu i terapiji osjetila sam trnce i strujanje kroz ruke i noge, žeđ i toplinu koja kola čitavim tijelom.

Za sve to veliko HVALA čovjeku plemenitog srca, Berislavu.

Nevenka Karan karlovac