Ultrazvučnim pregledom utvrdila je da su jajnici sada super

Dogodio se i onaj dan koji sam čekala s nestrpljenjem, dan pregleda i kontrole kod ginekologa. Već desetak dana prije toga osjetila sam kako se pojavljuje jedan po jedan upitnik u glavi, pa strah, pomalo i očajanje i shvatila da je um počeo stvarati svoj scenarij.

Znala sam da trebam nešto poduzeti i ohrabrila se nazvati Berislava. Rekla sam mu što mi se događa, kaos u glavi, a on je potpuno neobaveznom pričom koja nije imala nikakve veze s mojim problemom, prevario moj um čega sam tek kasnije postala svjesna, hvala Vam na tome Berislave.

Došao je i taj dan, potpuno smirena sjedila sam i čekala na pregled kad me je iznenadila prijateljica koja je došla kako ne bih bila sama i cijelo je vrijeme bila sa mnom. Doktorica mi je već prvi puta telefonski rekla da je nalaz hormona u redu, a sad ga je i osobno pregledala i rekla da je fenomenalan. Ultrazvučnim pregledom utvrdila je da su jajnici sada super ,ima par nimalo značajnih cisti, a prije su bili rupičasti kao švicarski sir. Nema više sindroma policističnih jajnika, NESTALO. Druga dijagnoza su bili začepljeni jajovodi ,lijevi potpuno ,a za desni nisu bili sigurni postoji li isto tako ikakva prohodnost. Doktorica je rekla da je desni jajovod sada ČIST i pokazala mi sliku, a lijevi još začepljen te mi za taj preporuča odstranjenje te da postoji mogućnost prirodne trudnoće i s jednim jajovodom i rekla da je na meni odluka što ću učiniti. Rekla sam joj da to znam i da vjerujem u čuda, pa prvotno su oba bila za odstranjivanje. Prekrasan je osjećaj je u meni i prevrtio mi se film ovih desetak godina muke s jajnicima, uzastopce si ponavljam što se dogodilo i s kojom lakoćom je to nestalo, a nestat će zasigurno i ovo što je ostalo. S veseljem i Istinom koračam dalje uz pomoć Berislava i s ogromnom zahvalnošću za svaku pomoć, riječ, djelovanje i svaki boravak u njegovom i Ivaninom otvorenom i velikom srcu.

HVALA VAM!
Anamarija Plušćec