Sve se mijenja i sve se rješava

Davne 2002 god. bio sam na godišnjem odmoru u Valbandonu kraj Pule. U to vrijeme imao sam problem sa depresijom i strahom. Na momente sam drhtao i jedva vozio auto, pedeset do šezdeset kilometara u komadu više nisam izdržao.

Dnevno sam pio cijelu karticu apaurina. Slučajno sam kupio u susjednoj Fažani alternativne novine ( Alter ). Na naslovnoj stranici bio je Berislav Hermeščec, odmah mi je kliknuo i znao sam da ću ići kod njega, iako je u novinama bilo više iscjeljitelja. Po povratku sa godišnjeg odmora, nazvao sam i za par dana našli smo se kod njega u Gaju kraj Vrbovca. Počeli smo sa tretmanima, tada je Berislav radio sa bioenergijom i reikijem.

Za jedno krače vrijeme sve se posložilo i ja sam odlazio k njemu jedan put tjedno iz navike iako sam bio dobro. Tada mi je predložio da se aktiviram. Tako je sve krenulo, dogodilo se dugogodišnje prijateljstvo.

Cijela moja obitelj bila je na tretmanu kod Berislava, a Anica je došla do drugog stupnja reikija. Prešli smo iz Gaja u Zagreb i još nekoliko godina radili u Vlaškoj. Došlo je do stanke od nekoliko godina, iako nisam radio u Vlaškoj Berislava smo posjećivali u Gaju. Prije četiri godine rekao mi je da više neće raditi kao reikista i bioterapeut nego nešto sasvim novo, puno jače, puno snažnije i bolje do sada, neviđeno, njegova nova metoda Snagom Srca.

S preporukom prijatelja Berislava krenula je i supruga Anica. Bio sam nekoliko puta na Gvm radiju i moram priznati nisam razumio o čemu je riječ. Berislav mi je preporučio da više ne radim s alternativnim metodama i ja sam prestao. Počeli su problemi sa poslom, gužve, frke i prvi puta sam odustao. Jednostavno nisam mogao vremenski i psihički povezati sve obaveze koje sam imao, barem sam tako mislio, um.

Vrijeme je prolazilo, a nisam radio na sebi, jer prošlost to jest alternativu odbacio. Polako se vračala depresija, strah od propasti, i zdravstveni problemi sa kralježnicom, kukom itd. Opet u razgovoru sa prijateljem o svojim problemima odlučio iskoristiti drugu šansu koju daje IZVOR…Krenuli smo na dekodiranje srca.

Šest tjedana za redom bilo je nezaboravno. U srcu smo upoznali i divnu osobu Ivanu. Počele su jake reakcije, sve bolesti, lomovi, povrede koje smo imali u prošlosti ponovno su aktivirane. S vremenom se počeo mijenjati moj DNK. Nestala je depresija, strah, počeli su se mijenjati poslovni odnosi, općenito međuljudski odnosi, odnosi u obitelji.

Odnos u braku još je kvalitetniji tako da sam ostao zatečen. Kod supruge se također puno toga posložilo. Što je godinama potiskivala, izašlo je van. Danas rješava s lakoćom situacije o kojima nije ni sanjala. Iako smo kratko u SRCU, sedam mjeseci, moramo priznati da smo se jako promijenili što i okolina primjećuje. Neki ljudi maknuli su se na početku, sada se vračaju i sa njima je odnos kvalitetniji. Bitno je to što se time ne zamaramo, sada je  njima u interesu biti u našoj blizini.

Tek sada sam počeo shvaćati što Berislav objašnjava i ući cijelo vrijeme. Biti na ISTINI, napraviti osjećaj, djelovati, održati riječ. Teško je opisati jačinu i snagu energije kad smo u SRCU to treba jednostavno doživjeti, a osjećamo svaki puta, svaki petak i kad ne boravimo u Srcu…

Anica: Još bih napisala istinu i svjedočila o zdravstvenim problemima  užih članova obitelji. Moja svekrva nakon veoma teškog pada sa bicikla, gdje su bila otečena oba koljena, natučena rebra i ramena, samo nakon tri tretmana na daljinu ona se brzinski oporavila, nestali su bolovi i otekline. Tako je bilo i sa mojom majkom, starom 84.god., koja se nije mogla kretati, ležala dva tjedna na krevetu sa bolovima koji nisu popuštali ni nakon injekcija, jakih tableta i raznih krema za bolove. Sama se sjetila Berislava, zamolila i dobila tretmane na daljinu i nakon samo jedne emisije SNAGOM SRCA ona je sada jedna dinamična, pokretna starica koja još sve radi, ne samo kućne poslove nego i fizičke.

Naš kućni ljubimac njemačko ovčar Bigi star 14,god., jedva je hodao, bio samo u kučici, jedan poziv bio je dovoljan da pas dobije vitaminske tablete preporukom Ivane i tretman na daljinu Berislava. Pas Bigi se danas kreće, trči i još se pravi šef čopora.

Na kraju svjedočim i o mojim zdravstvenim problemima koje Berislav brzinski rješava. Prije 4.god.imala sam operativni zahvat karpalnih kanala desne ruke, gdje je oštećenje bilo 100%, a poslije i fizioterapijski pristup sa elektro- terapijom, elektrostimulacijom i ultrazvučno liječenje. Nakon dvije godine pojavljuju se natrag bolovi i ne samo na ruci nego i na desnom ramenu, a i lijeva ruka na pregledu EMNG pokazala 50% oštećenje, Samo nakon jedne emisije Snagom Srca, trnjenje, bolovi u desnoj i lijevoj ruci i desnog ramena jednostavno nestali. Sad nedugo primijetila sam da mi se i vid znatno popravio…

Hvala Berislavu, Hvala Ivani na svemu !
Anica i Želek
D.Vidovec