Smirena i sve se posloži i riješi bez brige

Čekala sam zdravstvenu emisiju jer mislim da je prigodno da kažem koju sitnicu meni zlata vrijednu koja mi se dogodila od kada velikodušno primam Vašu energiju gospodine Berislave.

Bolujem 15 godina od MS i svaki drugi dan se pikam betaferonom koji me ne liječi već mi samo usporava invalidnost , koja mi je 90 posto. Svako to pikanje koje traje 13,5 godina je prava mora , jer od prvog dana imam strašne nuspojave kao strašna gripa , bolovi u svim zglobovima … Zato sam prisiljena svaki drugi dan popiti tabletu protiv bolova prije pikanja .Kada sam počela slušati Vas gospodine Berislave i vaše zdravstvene emisije , ako mi se poklope sa pikanjem ,meni se tako jako spava da sam odlučila pokušati bez tablete . I eto uspjelo je , ni jednom nisam pila tabletu , spavala sam kao beba i nisam imala nikakve nuspojave .

Između ostalog imam probadanja u prsima koja me znaju uplašiti jer mi se do sada to nije događalo ali uvijek se smirim sa mišlju da je to sve u redu , da se nešto pozitivno događa .

Ovaj zadnji tjedan sam posebno smirena i cool kako bi rekla na sve što se oko mene događa i nekako mi se sve po redu posloži i riješi i bez moje uvijek pretjerane brige . Hvala Vam puno što nesebično dijelite svoju dragocjenu energiju i iznad svega svoje veliko srce !

Lijepi pozdrav od Sande V. iz Karlovca