Slučajnosti u životu nema, a ovo je tek početak! 

Došla sam iz Vojnića, selo kod Karlovca, na Mali Lošinj kao sezonski radnik, upoznala svog sadašnjeg dečka, kasnije i njegovu majku Jasenku, VIP članicu GVM radija.. U razgovoru i druženju sa Jasenkom saznala sam za metodu liječenja

Snagom srca koju je osmislio i utemeljio Berislav Hermešćec.. Nisam nikada čula niti znala o čemu se radi dok u razgovoru sa Jasenkom nisam dobila potvrdu na neke svoje upite i ponovo se sve potvrđivalo i svodilo na ovu jedinstvenu metodu .. Imala sam problema u odnosu sa roditeljima, sa svojom velikom ljutnjom, živčanost, ispadima koje sam povezivala sa menstrualnim ciklusom.. Slušajući radio nestala je bol u lijevom oku koja se često pojavljivala dugo vremena, bila sam prisutna eksperimentu na daljinu u kojem je sudjelovala Jasenka, gledala sam videa o beskontaktnoj borbi i djelovanju energijom na druge…

Donijela sam odluku da želim upoznati Berislava i započeti dekodiranje kako bi promijenila svoj život.. Krajem Studenog 2019. Jasenka i ja smo u petak otišle u Srce, upoznala Berislava i Ivanu, iako smo razgovarali preko mobitela na početku sam bila dosta uplašena, Berislav nam je demonstrirao beskontaknu borbu i objasnio kako je važno ne pružati otpor.. kako je naš boravak u Srcu trajao tako sam se opuštala i započelo je prvo dekodiranje, dlanovi su se jako uznojili i bila sam malo ošamućena.. Već na prvom dekodiranju Berislav je detektirao problem sa disanjem, potvrdila sam da sam bila na testiranju za alergiju i utvrđena mi je alergijska astma, pitao je da li me boli ispod lijevog pazuha, potvrdila sam.. Nikad nikome nisam rekla za tu bol, a Berislav je osjetio.. Na kraju me pitao za moju ljutnju, kako reagiram kad se naljutim i što me jako razljuti..

Povratkom na Lošinj počele su se događati promjene, počela sam se smirivati, bila sam opuštenija, moja ljutnja više nije bila kao prije.. I ako bi se ponekad naljutila to bi kratko trajalo i ne bi bilo onako napadno kao prije.. Menstruacije su ponekad bile toliko bolne da se nisam mogla ustati iz kreveta, nisam mogla hodati, uz dekodiranje srca smanjilo se.. Ojačala sam, postala sam čvršća, kosti i zglobovi su ojačali, mišići razvijeniji, tjelesna težina se normalizirala, tijelo se oblikovalo… Počela sam drugačije gledati na život, prihvaćati situacije.. Bila sam jako škakljiva prije i to se također smanjilo nakon mog prvog boravka u Srcu… Bila sam zaposlena u trgovini gdje nisam bila zadovoljna, željela sam taj posao napustiti ali sam imala kočnicu u donošenju te odluke..

Nakon boravka u Srcu i započetim procesom dekodiranja srca, donijela sam odluku da napustim posao, dobila sam olakšanje i sa lakoćom sam krenula dalje.. Iduća četiri postupka dekodiranja napravljeni su na daljinu i reakcije su bile snažne, dok sam sjedila na krevetu ljuljalo me u svim smjerovima i bilo mi je vruće iako je u sobi bilo hladno.. Šesto dekodiranje je bilo direktno kada smo ponovo Jasenka i ja došle u Srce početkom Ožujka 2020. Taj dan je puhao jaki vjetar i bilo je upitno kada će i hoće li trajekt uopće voziti.. Nakon dva sata vjetar se smirio i uspjeli smo preći trajektom na Krk.. Veselila sam se ponovnom susretu sa Berislavom i Ivanom, puno smo razgovarali o stvarima koje me još koče i kako ih promijeniti..

Dok sam bila u procesu dekodiranja nekoliko puta sam bila kod roditelja, primijetili su da sam drugačija, susjed sa kojim sam se puno družila je također potvrdio da sam se puno promijenila, da sam nekako drugačija, nije znao objasniti.. Za to vrijeme dok sam boravila kod roditelja drugačije sam doživljavala prirodu, biljke, životinje, kujica Nora drugačije se ponašala, bila je privrženija, stalno uz mene, pratila me gdje god bi išla…

Česta reakcija je bila bol u sredini grudnog koša u dubinu prema leđima.. Nepunih mjesec dana nakon što sam završila sa procesom dekodiranja tata je dobio infarkt.. Nekoliko dana prije toga naša kujica Luna se neobično ponašala, stalno me pratila, htjela je biti blizu mene, režala na druge nije nikome dozvoljavala da mi se približi.. Taj dan sam bila jako napeta i nervozna, nisam znala da se nešto događa sa mojim tatom..

Drugi dan zove me mama da je tata imao infarkt i da su ga odvezli u Zagreb na operaciju i da je dobro nakon čega sam nazvala Berislava, ispričala što se dogodilo i  Berislav je odmah djelovao na moga tatu preko mene jer imamo zajednički DNK.. Uslijedile su promjene, bratić me zvao nakon dugo vremena što se nismo čuli, mamu je zvao njezin brat sa kojim godinama nije komunicirala, postala sam direktnija prema roditeljima kako bi napokon otkrili Istinu o obiteljskom odnosu.. Zahvalna sam Berislavu i Ivani na svakoj upućenoj riječi, savjetu, novom životnom iskustvu i mogućnosti za novi način života.. Slučajnosti u životu nema, a ovo je tek početak!