Nisam čovjek koji puno priča

Dragi PRIJATELJU Berislave, evo konačno i par riječi od mene. Svi koji me poznaju, znaju da nisam čovjek koji puno priča . Upoznali smo se prije 8 godina i Vi ste bili moj prvi kontakt sa bioenergijom i alternativom, (jer dolazim iz obitelji u kojoj je alternativna medicina bila nezamisliva) i ni sam nisam znao što mogu očekivati.

Tek nakon godine dana tj. nakon rođenja prvog djeteta (Tina) shvatio sam koliko možete pomoći i od tada ste sastavni dio mog života i moje obitelji (subotom popiti pivo sa Vama u Vlaškoj 99 a je neprocjenjivo).

Družeći se tolike godine sa Vama imao sam priliku biti među prvima sa kojima ste radili terapiju SNAGOM SRCA. Već nakon nekoliko tretmana primijetio sam poboljšanje vida ( od svoje pete godine nosim naočale, u zadnje vrijeme leće). Svakom terapijom imao sam sve jače reakcije ( oči su jako suzile, vrtoglavicu, naizmjence nalete hladnoće i vrućine, bol i pritisak u prsima ).

Nakon što ste SNAGOM SRCA riješili zdravstvene probleme moje djece (Noa – dermatitis,Tin – alopecija) odlučio sam se sa suprugom na tretman dekodiranja srca. Prilikom svakog od 6 dekodiranja srca reakcije su bile intenzivnije nego na samim terapijama. Bio sam u situaciji da se nekontrolirano tresem, da me neizdrživo boli glava, a o vrućini da i ne pričam (u nekoliko navrata gurao sam glavu u frižider da se rashladim). Sada, par mjeseci nakon dekodiranja srca nemam tako jake reakcije ali još uvijek iznenada osjetim nalete energije i zna biti prisutan umor. Energiju relativno dobro mogu kontrolirati primjenom ključeva koje sam dobio od Vas.

Osim zdravstvenih problema riješio sam i neke probleme vezane za posao, osobe koje sam smatrao prijateljima pokazale su svoje pravo lice i udaljile se od mene. Mnoge stvari su se promijenile na bolje.

VELIKO VAM HVALA za sve što ste učinili za mene i moju obitelj.
Još jedno VELIKO HVALA i Ivani na njenoj nesebičnoj podršci.

Tomislav Đuranec
Bjelovar