Ključevi koji slijede uz dekodiranje i nakon dekodiranja srca

Otvaranje srce se provodi kroz šest etapa odnosno šest nezavisnih otvaranja.

4. otvaranje I. ključ
5. otvaranje II. ključ
6. otvaranje III ključ

I. KLJUČ
Služi sa otvaranje srca i olakšavanja svih napetosti i bolova u grudima.

II. KLJUČ
Služi za spuštanje energije iz gornjeg dijela tijela u donji dio nogu i stopala te za odvođenje viška energije.

III. KLJUČ
Za premošćivanje ograničenja kolektivne svijesti, odnosno za dostupnost izvora pojedincu u momentima kad se pokoleba, kad posumnja i kad nije siguran. Ovaj ključ omogućava osjećaj energije izvora prilikom djelovanja unutar kolektivne svijesti, ali ne i djelovanje izvan kolektivne svijesti.

IV KLJUČ ( nije obavezan )

1. postupak dodjela
2. postupak aktivacija
3. postupak usklađenje

Dodjeljuje se mojom odlukom ( a vašim zaslugama ) osobama koje su s otvorenim srcem i djelovanjima postigle određene rezultate i pred kojima su objektivno zapreke za koje pretpostavljam da bi ih željele rješavati.

Ovo je težak ključ jer je zadnja provjera i nivo u kolektivnoj svijesti. Ovaj ključ svakog pojedinca suočava najprije sa njim samim i cjelokupnom virtualnošću kolektivne svijesti.
Na ovom ključ pojedinac mora razrješavati, sebičnost, ego, dvoličnost, strahove, apatiju, laž, nezadovoljstvo, izbjegavanje, samopouzdanje i sve traume u dotadašnjem životu bez obzira na starosnu dob.

Ovdje pojedine osobe zastanu zauvijek jer se ne žele riješiti ega i sebičnosti. Imaju osjećaj da će odbaciti svoj dotadašnji život i sve godine do tada. Ne žele sebi priznati da su krivo djelovale iz zablude, neznanja, straha ili nečeg drugog.

Većina osoba je razočarana spoznajom, zabludom svojih stavova, strahova i jednostavno tu staje jer to ne želi priznati, najprije sebi, a kamoli drugima.

V. KLJUČ ( nije obavezan )
Ovaj se ključ dodjeljuje osobama koje su uspješno savladale borbu sa svojim egom, sebičnošću i neopravdanom osobnošću. U kolektivnoj svijesti ne možeš biti osoban jer prije ili kasnije podlegneš utjecaju kolektivne svijesti. Na razini iznad kolektivne svijesti nema potrebe za osobnošću jer saznaš da time samo ograničavaš sve dobrobiti i rezultate koje ti je namijenio onaj koji te stvorio. Ovaj ključ povezuje um i srce.
Ovaj ključ vrača realnost i objektivnost uma, te omogućava da pojedinac u svega nekoliko sekundi ili minuta ostvari rezultat u djelovanju koje je namijenio samom sebi. Ovim ključem vrlo brzo ostvarujemo sve što želimo za sebe, a nije u suprotnosti sa drugim osobama.

VI KLJUČ ( nije obavezan )
Ovaj ključ dolazi nakon provjerenog i kvalitetnog djelovanja iz nivoa iznad kolektivne svijesti i omogućava nam da djelujemo na kolektivnu svijest i svakog pojedinca u svim segmentima života. Ovaj ključ ima snagu djelovanja i povezanost srca i uma.

VII KLJUČ ( nije obavezan )
Skraćuje vrijeme djelovanja, osigurava jasno sagledavanje Izvora i procjenu ljudi, situacija i pojava.

Tajna Izvora je ISTINA
Biti na ISTINI znači biti u IZVORU
Biti u Izvoru znači biti u naručju nekog tko nas je STVORIO
Onaj tko nas je stvorio poput je OCA
Otac svom djetetu želi svako dobro i učinit će sve za svoje DIJETE
Budite poput djeteta, jer djeca su ISKRENA
ISKRENOST prema sebi je ISTINA prema drugima.
ISTINA prema Izvoru je Iskrenost prema samom SEBI