Evo napokon i moga (dorađenog) svjedočanstva

Neću pričati o „bolovima“ srca koje smo svi prošli i još uvijek osjećamo ali sada na puno intenzivniji način, nego ću spomenuti moj probleme zbog kojeg sam najviše i došla kod našeg dragog Berislava.

Kad sam prvi puta kročila u Vlašku 99 nisam znala šta me čeka i gdje idem, ali čim sam ušla u taj prostor nešto mi je dalo nadu i „diglo“ me.

Godinama sam se mučila sa miomom koji mi je zadavao probleme (bolove i obilna krvarenja tijekom menstrualnog ciklusa zbog kojih se nisam mogla ustati iz kreveta). Nakon tretmana i slušanja emisije polako se počelo sređivati i nisam više imala toliko problema.

Slušala sam svjedočanstva o dobrobiti otvaranja srca i ja sam se odlučila na taj korak. Nakon toga se moj miom upola smanjio, željezo u krvi se počelo popravljati i ja sada napokon mogu normalno funkcionirati. Više ni ne znam da imam „ženske probleme“, bolovi su svedeni na minimum, te dane više nisam u krevetu nego sam van kuće i sada shvaćam žene koje su pričale da ni ne znaju kako je to imati „probleme“.

Ja sada napokon mogu normalno funkcionirati i čekam termin sljedećeg pregleda kada će biti još bolji rezultat i to sve zahvaljujući Berislavu koji mi je pomogao, prekrasnoj Ivani koja me „spusti na zemlju“ kada previše razmišljam.

Drago mi je što sam kročila u Vlašku i upoznala divne ljude a s nekima sam postala dobar prijatelj. Svima bih preporučila otvaranje srce jer se sve mijenja oko tebe, a to se može jedino na taj način.

Ivana Majdenić – Osijek