Dekodiranim srcem možete ostvariti sve što želite

Za razliku od klasičnog obrazovanja koje vas uči kako da se ostvarite u svom zvanju i kako da služite pojedinim interesnim skupinama, ne društvu kao cjelini već uskim interesnim grupacijama.

Uče vas brojnim formulama i brojnim statističkim podacima koje ne možete primijeniti u svakodnevnici za svoju dobrobit. Vaš um je osposobljen da interesnom slobodom i naučenim znanjem izgrađuje sustav do neslućenih visina, isti onaj sustav koji će se vas bezobzirno odreći kad mu više nećete biti potrebni.

Dvije najvažnije stvari vas nitko nikada nije učio, a to su: kako biti zdrav i kako biti sretan. Dvije stvari koje bi ugrađivanjem u društveni sustav isti izgradili još bolje i kvalitetnije, ali bi tim znanjem sustav izgubio moć upravljanja nad vama.

Tijekom svog života naše djelovanje se provodi kroz dva uska smjera, prvi znanstveni i drugi vjerski. U znanstveni spada naše obrazovanje, radno mjesto, svaka znanstvena i informatička informacija, sve materijalno, vidljivo i opipljivo. Vjerski dio je bez obzira na vjersku pripadnost, naš duhovni život, naša vjerovanja i naša uvjerenja koja nas vode kroz život.

Ta dva osnovna djelovanja isprepliću se u svojoj dominaciji i mijenjaju se tijekom čitavog našeg životnog vijeka. Kroz ta djelovanja, znanja ili iskustva mi rješavamo naše probleme na koje nailazimo u svom životu i životima naših najbližih.

Kad se razbolimo ili postanemo nesretni shvatimo da znanost nije pronašla rješenje za naš problem. U vjeri nas misli vrte u krug do samog preispitivanja snage vjerovanja kad ne riješimo problem.

Hermeščec Heart Power of Healing – terapija snagom srca nas oslobađa svih bolesti i njezinom primjenom omogućavamo sebi da budemo zdravi i sretni. Snagom srca spoznajemo snagu vjere i shvaćamo da smo daleko ispred znanosti i tehnologije.