Bolest nije stvarnost već samo naša virtualna kreacija

Bolest je trenutno stanje koje se očituje kao posljedica naših emocija, misli, osjećaja, vjerovanja i djelovanja. Bolest nije naše realno stanje koje nam je ispisano kodom našeg srca.

Bolest je naše djelovanje kojim smo sami ispisali svoju virtualnu stvarnost u svom životu. Zašto je i zbog kojeg razloga je stvaramo vrlo je lako, a istovremeno i jako teško objasniti. To stanje koje mi nazivamo bolešću može biti pokazatelj da smo duži vremenski period svoje djelovanje usmjeravali prema drugim osobama, stvarima i pojavama.

Kad se određeno stanje koje nazivamo bolest zadrži duže vrijeme, želimo maknuti samo bolest, nešto što je posljedica djelovanja. Mi ne želimo promijeniti naše djelovanje, mi od liječnika tražimo da tu bolest koja je zapravo zapreka sadašnjem djelovanju, makne od nas da bi mi mogli nesmetano nastaviti uhodanom stazom i istim djelovanjem.

U molitvi za zdravlje mi samo molimo za zdravlje, a ne molimo za promjenom svega onog što očitava naše djelovanje, ne molimo za promjenom djelovanja koje je uzrokovalo takvo stanje koje nazivamo bolešću.

Naše djelovanje i trenutno realno stanje je samo naša virtualna kreacija koja nema ništa zajedničko sa silom koja nas je stvorila. Bolest je znači nešto izvan univerzalnog nauma našeg stvoritelja. Ona znači da smo se udaljili i da nismo povezani s izvorom na kojem je čista i okrepljujuća voda. Bolest znači da već duže vrijeme pijemo svoj napitak koju smo stvorili strahom, ljutnjom, bijesom, mržnjom ili ohološću.

Po ovome se vidi koliko smo moćni i nalik na stvaralačku silu, kad smo toliko uspjeli promjena napraviti na sebi. Trebamo samo početi obrnuti slijed stvaranja i ponovno se povezati s našim izvorom i silom koja nas je stvorila.